Nina Malmström

Vem är jag?

Först och främst, jag är SÅ glad att just DU har hittat hit. Jag har länge tänkt börja blogga, men nu – fem månader efter min lilla dotter Isabella kommit till världen – kände jag att det verkligen var dags. Dels för att det vore superkul att längre fram kunna gå tillbaka och se vad man egentligen hade för sig. Dels för att familj, vänner och alla andra som kan tänkas vara intresserade av att följa vårt liv också ska kunna göra det i mer än bara bilder på Instagram (ni hittar mig på @ninaamalmstrom). För bor man över 2 000 km hemifrån kan det vara svårt att alltid hänga med i svängarna…

Så vem är jag?

Jo, jag heter Nina och är en 26årig göteborgstjej som hösten 2010 bestämde mig för att söka lyckan i Barcelona. Tanken var att gå en två månaders spanskakurs för att sedan åka hem igen, men jag blev över öronen förälskad – and here I am, x antal år senare. Två gånger föll jag dessutom pladask – först för den här underbara medelhavsstaden som fullkomligt stal mitt hjärta från första stund och något år senare även för min brasilianske man. Gabriel spelar futsal (inomhusfotboll) i FC Barcelona och det är väl egentligen största anledningen (förutom att det är världens bästa stad) till att jag blivit kvar här i så många år. Jag och Gabriel bor ihop sedan lite mer än tre år tillbaka, och numera har vi även ännu en sängkamrat – vår lilla solstråle Isabella som föddes i december.

Här på bloggen kommer ni få en inblick i hur mammalivet på lite varmare breddgrader kan se ut – alltifrån bajsblöjor och graviditetskilon till fotbollsmatcher och cava i solsken på playan. Häng på!

OK, I promised some of my international followers on Instagram (@ninaamalmstrom) to also write in English. First of all, I’m so happy and flattered that you want to read my blog. Second of all, my English is far from perfect – but I’ll give it a try. At least it’s a good opportunity for me to practice and get better.

So who am I? Well… My name’s Nina, I’m 26 years old and from Gothenburg, Sweden. In the summer of 2010 I decided to go to Barcelona for a two-month Spanish course, but I immediately fell in love with this amazing Mediterranean city – and here I am, serveral years later. I live together with my brazilian man Gabriel and in December last year, our first child was born – our little princess Isabella. Gabriel plays futsal (indoor soccer) for FC Barcelona and it’s the main reason (except that it’s the world’s best city) why we’ve stayed here for so many years. On this blog, you’ll get some glimpses of our life – I’ll show you everything from poop diapers and pregnancy pounds to football games and cava en la playa. Enjoy!

13102816_10154027011265211_5456835471191405469_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Så glad man blir av din fina blogg . Underbara inlägg vackra bilder genomtänkta texter och sötaste dottern <3 ville bara säga det, du verkar vara en härlig människa och man blir glad av dig <3 vilket språk pratar du och din kille hemma ? Och pratar du mest svenska med Isabella ? Tycker sånt är så intressant . Min bror jobbade i fyra år i Palma och till slut sa han att han till och med drömde på spanska haha 😉 ha en mysig dag . Kramar

  1. ninamalmstrom

   Åh hej Sanna – tack snälla söta underbara du för dina fina ord. Du anar inte hur glad jag blev!! Så fantastiskt roligt att blogga när det trillar in såna här kommentarer. TACK IGEN!! Är så glad att du vill titta in på bloggen och följa vårt liv 🙂 Jag och Gabriel pratar engelska med varandra större delen av tiden, ibland blir det lite spanska. Han är ju från Brasilien så han pratar portugisiska med Isabella och jag svenska. Så det ska bli spännande att se vilka ord som kommer när hon själv börjar prata… Tycker också det är jätteintressant – ska skriva ett inlägg om det framöver. Tack för tipset! Ha en härlig kväll nu och massor med kramar <3

     1. ninamalmstrom

      Åh gulle dig! Flera av mina bästa vänner som jag lärt känna här nere i Barcelona är från Borås 🙂 Så det är inte omöjligt!

  1. ninamalmstrom

   Tack finaste Frida, det var väl på tiden hehe… Ha en fin kväll och stora kramar till er 🙂