Guess what happened last night?! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Guess what happened last night?!

Guess what happened last night?! Isabella sov från 20.30 till 4, med endast ett snabbt napp-in-stopp däremellan. HELT OTROLIGT! Typiskt nog kunde jag själv inte somna igårkväll (hjärnan på högvarv… snart snart får ni veta) så gick såklart miste om de extra sovtimmarna, men ändå. Hurray hurray!

Spakvällen igår var fantastisk. Åh så jag njöt. Massagen var grym den med, jag är så öm i rygg och nacke. 7 kg kanske inte låter särskilt mycket, men att bära runt på en liten klump dagarna i ända sätter sina spår. Och då har jag typ haft ryggont sedan jag var elva år och tränade gymnastik. Vi har testat en hel del spa:n i Barcelona och runtomkring under de senaste åren, Gabriel och jag – men det här stället är garanterat det bästa enligt mig. Så avkopplande och disconnecting. Ska skriva ett inlägg om det lite längre fram, för är ni i stan och vill spa:a måste ni gå hit. En stor favorit! Efteråt blev det världens bästa burgare med manchego, karamelliserad lök och guaccamole. YUM! Håll utkik under kategorin “Barcelonatips” – lovar att lägga ut mina guldklimpar asap.

GetFileAttachment-1

Idag har dagen bara rusat förbi. Skulle egentligen mött upp mammagruppen (vi  är ett tiotal svenska tjejer här i Barcelona som alla fått barn under 2015 – vad är oddsen? SÅ KUL!), men det kom lite emellan så blev bara en promenad i Ciutadella-parken med pappa och Bella. Lillan fick känna på gräset för första gången, men var väl inte alltför imponerad…

IMG_8792

IMG_8793

IMG_8795

IMG_8796

IMG_8797

Sedan mötte Gabriel upp oss efter sin träning och vi käkade lunch på en uruguayansk restaurang som ligger runt hörnet – grillat såklart. Så gott! Och så en kaffe i solen på det, not too bad. Men nu är klockan snart redan åtta och jag har ingen aning om vart timmarna tog vägen? Lillan äter sin kvällsgröt och ska strax i säng – får se om jag och Gabriel passar på att gå på bio när hon somnat nu när vi har pappa här som barnvakt. Det ligger ett shoppingcenter i samma byggnad där vi bor med bio i källaren så det är ju egentligen inget större projekt, men är bara lite rädd att jag ska somna…… Någon mer än jag som somnat på bio någon gång (förutom DU mamma)? Haha! Förresten, ni kanske har någon aktuell film att rekommendera?

Hoppas ni haft en bra dag! <3

IMG_8801

IMG_8790

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia Gardell

  Ååå heja heja duktiga tjejen!!!
  Så typsikt det där bara, sover dom är det väl klart man inte själv sover 😉 har haft liknande nätter här…

  Sötaste mössan/hatten har hon med 🙂
  Kramar

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaaa! När jag kollade på klockan där vid fyrasnåret blev jag såg glad att jag körde en liten sitt-segerdans. Hahaha! Men visst är det typiskt, man blir så irriterad på sig själv. Åh tack hihi, det är min gamla mössa och om jag inte minns fel hade till och med min mamma den när hon var bebis. Bra kvalité 🙂 KRAM

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   VERKLIGEN!!! Jag tror absolut det är till barnens fördel att man hittar på saker på tu man hand ibland – gladare föräldrar – gladare barn. Unna dig!! 🙂 STOR KRAM