Antingen eller-lista – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Antingen eller-lista

Sommar eller vinter:

Sommar alla dagar i veckan. Älskar värme och sol! Sola och bada! Bära tunna och sköna kläder. Vinter är mysigt en månad om året runt jul – men då får det vara riktigt vinter och inte gråslaskigt Göteborgsväder.

Havet eller pool:

Hav, hav, hav! Jag är en riktig västkusttjej och utan närhet till havet försmäktar jag på denna ö, typ.

Katt eller hund:

Åh hund, såklart! Längtar så himla mycket efter en egen (min familj hade hund från att jag var elva tills 21, fina fina Bella), men får bli först när vi vet att vi kommer stanna på ett och samma ställe åtminstone mer än ett år. De senaste åren har Gabriels kontrakt förnyats säsong per säsong, livet kan förändras snabbt och en utlandsflytt vänta runt hörnet lite när som helst. Men katt vill jag då aldrig ha, tycker inte alls om katter.

Storstan eller landet;

Jag är en stadstjej i grund och botten, men hade nog gärna velat bo lite utanför när Isabella och hennes framtida syskon blir lite större. Men inte mitt ute i ingenstans, på lagom och bekvämt pendlingsavstånd om man får akut lappsjuka.

Morgon eller kväll:

Önskar jag kunde säga morgon, men nej. Jag är en riktigt kvällsmänniska, helt klart. Det är alltid om kvällen som kreativiteten slår till, hur trött jag än må vara. Och plötsligt sitter jag där och det har blivit mitt i natten.

Choklad eller vanilj:

CHOKLAD!!! Om det finns något med choklad på dessertmenyn väljer jag ALLTID det, det spelar ingen roll hur smaskiga de andra efterrätterna låter eller ser ut. Choklad är min last, i alla former.

Julafton eller midsommar:

Trots att jag är en sommarmänniska är julafton min absoluta favoritdag på hela året. Helst firar jag i Värmland med hela tjocka släkten, högar av klappar, massor av mat och mängder med snö. Finns det något mysigare?!

Ringa eller sms:a:

Sms:a! Eller snarare whatsappa! Jag minns knappt när jag skickade ett sms senast – men helt klart skriva framför ringa. Pratar typ aldrig i telefon och blir nästan lite stressad av tanken. Haha!

Skånska eller göteborgska:

Älskar skånska! Om jag hör någon prata skånska gillar jag den personen direkt, utan vidare. Jag smälter! Ifall vi någon gång i framtiden kommer bosätta oss i Sverige på heltid har jag en plan om att det får bli i söder så att Gabriel lär sig svenska DÄR och börjar prata skånska. Haha! Sedan är det ju så himla vackert i Skåne och nära ut till resten av Europa. Win-win!

Chips eller godis:

Godis, for sure. Jag är en godisgris! Chips kan vara supergott ibland, men äter det väldigt sällan. Man får ju dessutom sån äcklig chipseftersmak i munnen typ en vecka efteråt trots att man frenetiskt borstar sina tänder flera gånger om dagen för att bli av med den.

Hemmakväll eller utekväll:

Hade jag fått frågan för ett par år sedan hade svaret utan tvekan blivit utekväll – jag var en riktig partey-girl. Men nu blir jag typ trött av bara tanken, haha. Finns det något mysigare än att hänga hemma i soffan i mysbrallor med sina nära och kära och massa gotti på soffbordet? Fast det är klart, ibland är det allt himla nice att gå ut och svänga sina lurviga 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.