BEACH DAY – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

BEACH DAY

Det har varit SÅ VARMT i Barcelona idag. Var ute och gick med Isabella i förmiddags längs stranden i bara linne och shorts och svettades typ ihjäl. Äntligen lite riktig sommarvärme! Gabriel tog lillan när han kom hem från träningen och jag drog ner till playan med min kompis Isabell för årets första beach day. Så härligt! Det var helt packat med glada människor som njöt av solen, umgicks, spelade beach-volley och badade. Barcelona lever verkligen upp och blir en helt annan stad när temperaturen stiger. Älskar beachlivet!

IMG_9029

Jag kom hem till en övertrött, men jätteglad liten skrutta. Det är så roligt att komma tillbaka när man varit iväg för man möts alltid av världens största smile. Igårnatt sov hon typ NADA – åh herre vilken natt. Hon vaknade runt midnatt och var superglad och sprallig. Efter maten låg hon och skrattade och busade och det tog ett bra tag innan hon somnade om igen. Och sedan var det Snurre Sprätt resten av natten – hon vände och vred, snurrade och hade sig. Gnällde och kunde inte komma till ro. Så vid sex gav jag upp och tog med henne till soffan i vardagsrummet och kollade på Nyhetsmorgon á la España – då somnade hon såklart helt utslagen i mina armar. Jisses! Jag sprang typ in i gästrummet av lycka när Gabriel kom upp vid sju, såååå skönt med tre timmar till det rätt tomma sömnkontot. Det behövdes 🙂

Vi tänkte väl att Isabella skulle sova massor under dagen eftersom hon varit vaken så mycket under natten – men icke. Någon halvtimme där och någon halvtimme där, men inte mycket mer än så. Behöver jag säga att hon var HELT SLUT när klockan började närma sig läggdags? Vi hoppade till och med kvällsgröten för tror ärligt talat inte att mycket hade gått ner så trött som hon var. Däremot blev det morötter och pasta till lunch vilket hon älskade – så roligt med mat som hon äntligen tycker om. Kanske lite konstig kombo, men jag tog det vi hade hemma och det fick ju godkänt. Imorgon ska jag smyga ner lite fisk eller kyckling och hoppas hon inte upptäcker det. Haha!

Jag och Gabriel har nyss beställt sushi som borde vara här vilken minut som helst. SÅ HUNGRIG!  Till efterrätt ska vi äta glass. Häagen-Dazs Belgien Chocolate – en stor favorit här hemma. Finns det något godare? Vi äter minst en burk i veckan, ibland två…. Vad har ni till fredagsmyset ikväll?

IMG_9032

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.