Livsviktig varning till föräldrar med långt hår!!! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Livsviktig varning till föräldrar med långt hår!!!

Jag kom över ett så himla otäckt inlägg på Facebook igår som jag bara måste dela med mig av, i förebyggande syfte. Usch, fick en så obehaglig klump i magen när jag läste det.


Mamman som det hände hade även delat en bild på den lilla pojken där man tydligt såg hur håret ordagrant skurit in runt halsen på honom.

Jag sover alltid, alltid, ALLTID med utsläppt hår och Isabella sover ofta bredvid mig i sängen. Fram tills för någon månad sedan låg hon kvar i samma position som man la henne i, men numera snurrar hon runt som bara den i sömnen. Fy fasiken om något sånt här hade hänt. Nej, från och med nu – ALLTID FLÄTA.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  ah men shit vad läskigt, att man aldrig kan känna sig säker eller trygg med sina barn . Inte med popcorn, inte med sitt egna hår. 🙁

 2. Nina Lidesköld

  Obehagligt är det! Det händer så snabbt och plötsligt! Såg oxå den på fb. Läste hela och såg bilden. Jag har sover numer alltid med håret uppsatt oavsett om mina barn sover mellan oss eller inte. Vågar inget annat efter det inlägget.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja visst är det?! Fy fasen! Hade aldrig slagit mig tanken tidigare att något sånt kunde hända… Usch! Jag med – håret i fläta eller knut varje natt numera <3

 3. Vanja, gravid med första barnet

  Ja usch vad hemskt! Min pojkvän delade det inlägget till mig med texten “Nu har inte du så långt hår, men bra att ha i tankarna”.. Jag sover nästan alltid med fläta för att undvika att slita på håret men detta är verkligen en ännu viktigare anledning!

   1. ninamalmstrom
    ninamalmstrom

    Isabella sover nästan alltid första delen av natten i sin egen säng, men därefter vaknar hon så ofta att jag ibland låter henne ligga kvar efter amningen för annars blir det ett jäkla spring upp och ner för mig 🙂 Vilket man inte riktigt känner för 3-4 på morgonen…