Att börja dagen på bästa sätt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Att börja dagen på bästa sätt

Grekisk yoghurt med frukt, bär, nötter och frön är standardfrukosten för mig här hemma. Jag tröttnar aldrig – det är bara så himla gott, man kan variera i all oändlighet OCH det är dessutom supernyttigt.

När jag var liten var det som för många andra 80-90talister mackor, mackor och mackor som gällde (och ibland kalaspuffar, haha omg) – nu äter jag nästan aldrig bröd. Inte för att jag inte tycker om det – jag ÄLSKAR bröd – men jag upplever att kroppen blir både tung och svullen efteråt.

MEN, ibland lyxar vi till det och Gabriel pinnar iväg till bageriet runt hörnet och köper både baguette och croissant. I morse var en sådan morgon. Jag åt både croissant OCH nybakt bröd med jordgubbsmarmelad. Haha! Herre så gott! Slätade ut det hela med lite vattenmelon och mangosmoothie.

Jag älskar frukost. Det är helt klart dagens bästa måltid, framför allt om man har gott om tid och kan sitta länge i lugn och ro. För mig är det så viktigt att börja dagen på bästa sätt. Det sägs dessutom att frukostätare är både gladare, och hälsosammare samt lever ett mer aktivt liv – vet inte huruvida det stämmer, men jag märker själv tydlig skillnad på humör och ork om jag hoppar frullen.

Hur ser era frukostvanor ut?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gravid - Confessions of a Shopaholic

  jag är ingen frukost människa, mår oftast illa på morgonen faktiskt (inte nu när jag är gravid utan alltid). Vill helst inte äta innan lunch elelr så. Och har jag inte en massa tid så finns det ingen chans att jag får i mig mat. Annars är favoriten grekisk yoghurt med Pauluns granola, några färska bär och lite acacia honung på 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh så var det för mig när jag var yngre, men det har verkligen vänt helt numera – ÄLSKAR FRUKOST 🙂 Tack för din kommentar! KRAM