Min syn på Mors Dag – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Min syn på Mors Dag

Att det är Mors Dag idag är det väl ingen som har missat (hoppas jag). En del är av den åsikten att det är onödigt att uppmärksamma dagar som just den här – att det bara är ännu ett gyllene tillfälle för handeln att mjölka sina konsumenter på pengar. Och varför ska det egentligen finnas en speciell dag då mammor ska firas? De borde väl bli firade varje dag?

Det kan jag visserligen hålla med om, men samtidigt tycker jag och har alltid tyckt – att allt som går att fira bör firas. För blir inte livet himla mycket roligare då? Självklart borde varje dag vara mammornas dag – vi borde visas uppskattning och få höra hur fantastiska vi är alla dagar i veckan, tolv månader om året. Men hur ofta händer det? Varför inte ha åtminstone EN DAG om året endast tillägnad alla mammor – när BARA mamman får stå i centrum? För en gångs skull. Pappor i all ära – men det är ändå något himla speciellt med mammor. Det är ändå vi som för livet vidare – vi som trycker ut de där små skrikande russinansiktena. Och det är faktiskt inte en fis i rymden.

Idag har jag själv varit mamma i nästan sex månader och jag önskar att alla någon gång ska få uppleva det här fantastiska. Den allra renaste formen av äkta kärlek. Att älska den här lilla människan mer än livet självt. Det spelar ingen roll hur många gånger han eller hon väcker dig varje natt. Det spelar ingen roll hur många gånger han eller hon spyr eller bajsar på din allra dyraste och finaste kläder. Det spelar ingen roll om han eller hon varken låter dig äta, duscha eller gå på toaletten under en hel dag. Ett enda litet leende och innan man hinner blinka är allt det där (och allt annat runt omkring) glömt.

Idag är det min allra första Mors Dag och jag kunde inte vara stoltare. Isabella, att vara din mamma är det bästa som någonsin hänt mig. Jag skulle göra vad som helst för dig och jag kommer ALLTID att älska dig. No matter what. Tack älskade lilla unge för att du är min!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.