Nina Malmström

Barcelonas bästa burgare

Igår var det ju söndag och i vår lilla familj betyder det Burger Day 🙂 Nu mina vänner kommer jag dela med mig av ett av mina absoluta favoritställen i hela Barcelona – Hamburguesería Bacoa. Hit går vi minst en gång per vecka och varken jag eller Gabriel tröttnar någonsin. Under min graviditet var jag inte ALLS särskilt sugen på mat överhuvudtaget, jag åt snarare för att jag var tvungen – men en av de få saker jag verkligen kunde känna mig sugen på var en burgare härifrån. OH MY, de är bara SÅ GODA!

Nu tänker ni kanske ”men Gud så tråkigt att käka på ett vanligt snabbmatshak när man är i Barcelona” – men nej, nej, nej. Detta ställe är outstanding. Här hittar ni inte bara de bästa burgarna i Barcelona, utan de bästa ni NÅGONSIN har smakat – I can assure you. Man kombinerar ihop sin beställning precis som man vill – man väljer mellan fyra olika sorters bröd eller helt enkelt att få burgaren serverad mellan två salladsblad á la LCFH, därefter är det dags att bestämma om man vill ha ekologiskt kött, kyckling, veggo. eller vegan-”biff” däremellan och sist men inte minst, toppingen (som kan varieras i all oändlighet) – allt görs på beställning och med ingredienser av högsta kvalité. Oj oj, blir nästan sugen på en bara att skriva om dem trots att jag precis ätit middag. Haha!

När jag först hittade hit för flera år sedan fanns det bara på ett ställe i stan, men det gör längre inte något om man plötsligt blir vrålsugen typ lite var och när som helst – för numera hittar ni Bacoa på flera olika platser i Barcelona. Vi går alltid på det som ligger på Marquès de l’Argentera 1 eller nere vid stranden i Barceloneta, men de andra finner ni lite mer centralt (kolla den länkade hemsidan för exakt adress) så passar perfekt att pausa shoppingrundan eller kulturvandringen för en av deras himmelska burgare.

The absolutely best hamburgers in Barcelona you’ll find in Bacoa. You can order the burger just the way you want it to be (choose between four different kinds of bread – or without bread á la LCHF-style – if you want ecologic meat, chicken, vegetarian or vegan beaf and ofc, the topping) and I can assure you that you have never tasted any yummier one. Don’t miss out!

IMG_8808GetFileAttachment-1

Isabella har varit här typ varje söndag i hela hennes liv sedan hon var en månad gammal.

GetFileAttachment-1

Vet att jag har lagt ut den här bilden i bloggen tidigare – men KOLLA IN DEN HÄR BURGAREN!! Haha, vattnas i munnen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Kul att läsa din blogg då jag och min man och son (+2 hundar) har flyttat till Barcelona för ca 5 mån sen (augusti 2016) och vi trivs väldigt bra☺ kan bara hålla med om hamburgarna på Bacoa, fantastiskt goda☺👍

  1. ninamalmstrom

   Åh så kul att ni har flyttat till Barcelona och att ni också trivs så bra. Världens bästa stad! Önskar er alla lycka till <3

  1. ninamalmstrom

   JA det är grymt!! Jo, men lite så – fast 110% gånger fräschare och godare än Subway 🙂 Kommer du hit måste du testa!! <3