Mitt bästa råd till framtida föräldrar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Mitt bästa råd till framtida föräldrar

Redan måndag och ny vecka. Har ni haft en bra helg? Vi hade en supermysig söndag igår. Jag fick min första hela natt på över tre veckor och det var ALLDELES FANTASTISKT – sanna mina ord. Haha! Gabriel sov med lillan och jag tog gästrummet, for once. Sov som en stock från halv ett till halv nio, utan ett enda uppvak. Glöm dyra spahotell, lyxiga Michelinrestauranger eller Limited Edition väskor från Chanel. Det är det HÄR som kallas lyx! Ni som inte har barn ännu, men går i tankar om att försöka bli gravida – SOV ORDENTLIGT FÖRST!

Jag har sovit jäkligt mycket i mitt liv och det är jag så glad för idag. Så länge jag kan minnas har jag älskat att sova och typ tagit varje tillfälle i akt. Jag minns hur mysigt det var att komma hem från skolan och rosta mackor, blanda O’boy och somna i soffan framför typ Fresh Prince i Bel Air eller Lilla huset på Prärien. Haha! Jag vet inte hur många gånger jag hoppade över lektioner på högstadiet och gymnasiet för att ta en extra sovmorgon eller för att gå hem och sova på eftermiddagen. SÅ SKÖNT!

Det allra bästa med Spanien är HELT KLART siestan. Om man går och lägger sig för att vila en stund mitt på dagen i Sverige är det nog många som skulle kalla en lat – men här är det fullt normalt. Innan vi fick Isabella gick jag och Gabriel ALLTID och la oss efter lunchen. Och då menar jag verkligen ALLTID. Vi bytte om till pyjamas, drog ner persiennerna och kröp i säng för att sova en timma. Ibland två. Så himla skönt va! Dessutom gav det massor med ny energi för att fortsätta dagen 🙂

Så mitt bästa råd till framtida föräldrar – sov sov sov! Det är inte alltid det kommer ges tillfälle till det med en liten hemma, så passa på.

Igår började jag dagen med en powerwalk längs stranden med Isabella, sedan blev det brunch på vårt favorithak och därefter massa bus och mys hemma. På eftermiddagen gick vi ut på en promenad igen, käkade söndagsburgaren på Kiosko och hängde i parken ett tag. Isabella är SÅ stark i kroppen nu, hon trycker upp överkroppen med armarna och ibland står hon nästan på alla fyra. Jag slår vad om att hon kommer börja krypa inom någon månad. Dags att barnsäkra hemmet snart…

GetFileAttachment-5

GetFileAttachment-6

GetFileAttachment-4

GetFileAttachment-3

Hoppas ni får en fin start på veckan finisar! STOR KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Haha, bästa som finns!!! Hinner du någonsin sova med 10 kids Camilla? Så imponerad!!! Berätta gärna mer <3 Stor kram och tack sötaste du för din kommentar 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Älskar, älskar, älskar att sova!!! Bästa som finns, haha. Min lilla också och jag drömmer typ att jag sover för det är så underbart. Hur gammal är din yngsta? Kram och godnatt (Nu ska jag sova – YEY) 🙂