Så otroligt tacksam! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så otroligt tacksam!

God morgon på er alla fina! Innan jag börjar skriva vill jag bara säga att det är SÅ HIMLA ROLIGT att så många har hittat hit. Ni anar inte hur glad jag blir – så otroligt tacksam över att ni vill kika in och följa vårt liv 🙂 Och tusen tack snälla söta ni för alla fina kommentarer ni lämnar. MASSOR MED KRAMAR TILL JUST DIG SOM LÄSER DET HÄR!

Så – god morgon igen! Eller morgon och morgon, klockan är snart tolv – men här sitter jag och äter frukost. Som de allra flesta normala vardagar (finns det ens normala vardagar när man lever ihop med en idrottare – lördag kan lika gärna vara en tisdag och vice versa, schemat ändrar sig hela tiden) tog Gabriel gästrummet inatt och jag sov med lillan i vårt sovrum. Gabriel behövde inte åka iväg på sin träning förrän vid elva så vid sju kom han in till oss och bytte av mig. Så nu har jag fått sova nästan fyra timmar vilket var sååå skönt.

Lillan vaknar som jag nämnt typ tusen gånger tidigare ganska mycket om nätterna och det är guld värt att få några extra timmars sömn på morgonkvisten. Så det är fantastiskt att vi har oftast har möjlighet att göra såhär, nackdelen är att hela dygnet blir lite förskjutet för mig – jag börjar ju inte min dag förrän nu så det är ganska många timmar som går förlorade. Men men, det är såhär vårt liv ser ut just nu och det blir säkert bättre snart, speciellt då Isabella börjat äta lite riktigt mat och förhoppningsvis kan hålla sig mätt längre. I förrgår natt sov hon otroligt bra – mellan halv nio och sju med endast ett uppvak för mat vid tretiden. Good girl, continue like that please!

Så här sitter jag och käkar frulle – grekisk yoghurt och mangosmoothie. I yoggin har jag shiafrön, jordgubbar, banan och hallon. Oh my vad gott – har ni inte provat kombon banan och hallon så gör det, jag säger bara YUM! Och Isabella äter banan från sin feeder, ser typ ut som en stor ihålig napp som man kan fylla med puré av olika slag så kan hon sitta och suga på den själv. Himla bra grej, har inte använt den så mycket innan – vi matar alltid med sked för att hon ska lära sig att äta “på riktigt” – men när man själv ska käka och behöver båda händerna fria är den ju perfekt. Hon är jättenyfiken på mat nu och vill gärna också smaka så det känns schysst att även hon får smaska på något när vi andra äter.

Idag vet jag inte riktigt alls vad vi ska göra, såg ut som om det skulle regna hela dagen när jag kollade igår så planerade inte in någonting – men nu är det strålande solsken och blå himmel så jag ska väl packa ihop bebin i vagnen och ta oss ut på en liten prommis i alla fall. Kanske en tur till Ciutadellaparken, vårt nya häng, vi var där igår eftermiddag igen – jag, Isabella och en kompis till mig. Käkade glass, drack kaffe och myste i gräset på en filt. Allt var så spännande att titta på så lillan vägrade att sova – när vi kom hem var hon så trött, så trött och slocknade innan klockan slagit åtta vilket nästan aldrig hänt innan. Men jag klagar inte, Gabriel och jag laddade ner 7minuterappen och körde ett litet träningspass tillsammans här hemma. RIKTIGT KUL! Därefter grillade han kvällen i ära och jag smuttade på ett glas vitt och bara njöt. Städerskan hade varit här tidigare på dagen och finns det något bättre än ett nystädat hem?!

Ha en fin dag nu allihopa och tack än en gång för att ni tittar in här på bloggen. STOR KRAM!

GetFileAttachment-9

GetFileAttachment-10

GetFileAttachment-7

GetFileAttachment-18

IMG_9453

GetFileAttachment-12

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej!
  Vilken härlig blogg du har 🙂
  Jag är ganska ny läsare men har sett lite här och var att det verkar som att Isabella inte är ett barn som sover hela nätterna? Jag hade tyckte det var kul & intressant om du ville skriva ett inlägg om det. Har nämligen en son som nu är över året och Fortfarande vaknar flera gånger per natt. Hade varit skönt att få känna igen sig och inte bara läsa om alla barn som sover nätterna igenom (om nu inte Isabella gör det) och kanske få lite tips 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla söta du Linnea, vad roligt att du gillar bloggen 🙂 Jag ska absolut skriva ett inlägg om Isabellas sömnvanor – hon har än så länge aldrig sovit en hel natt, men än lever jag på hoppet. Rekordet är ett uppvak mellan kl 20 och 7, men det är väldigt väldigt ovanligt. Vet dock inte om jag har några tips, är snarare i behov av att FÅ tips själv. Haha! Men ett inlägg är påväg, lovar. Jag håller med dig om att man blir lite uppgiven av att bara höra om hur alla andras bebisar sover hela nätter, men det är nog minst lika många som inte gör det. Tappa inte hoppet och sov så fort du får chansen! KRAM