6 ord som jag verkligen hatar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

6 ord som jag verkligen hatar

Vi har dem nog alla – de där orden som av någon konstig anledning får oss att rysa av obehag. En av mina allra äldsta vänner avskyr exempelvis ordet “stjärt”. Hon tycker bara att det är så fruktansvärt hemskt och typ hatar dig på riktigt om du använder det. Haha! Det allra roligaste är att hon jobbar som sjuksköterska på akuten och antagligen får höra det både en och annan gång under en normal arbetsvecka. Hon har till och med “tvingat” resten av personalen på avdelningen att använda ett annat ord när de pratar med henne – lyckligtvis finns det ju några att välja mellan. Jag tycker att “stjärt” låter ganska gulligt. Smaken är som baken och tur är väl det. Haha!

Här är mina 6 hatord – som du gärna får undvika att använda i min närhet:

 • Kräk eller kräkas – det låter bara så himla äckligt att jag vill spy.
 • Underbyxor – jag har då bara trosor på mig.
 • Kalasbyxor – när jag går på kalas har jag kanske ibland på mig strumpbyxor, inget annat…
 • Snorig – det kommer mitt barn ALDRIG att vara, möjligtvis snuvig.
 • Brandgul – ORANGE!
 • Tuttar – nej.

Har du några ord som du verkligen avskyr?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Björn

  Jag har mera än 100 ord som jag HATAR, men topp ett får nog trots allt bli KATTIG. Hatar, hatar, HATAR det! Jag skulle ha tagit det som en förolämpning om nån sa till mig att jag var kattig. Vidrigt! Fy! 🙁

  Sen så hatar jag också bae, baby och alla dess former. Och även bjucka, rock on och underbarn. Jag hatar mycket jag, haha! 😉 – men av dom orden du skrev så stör jag mig bara på brandgul. Fy.
  Ha det gott. 🙂

 2. LINA - mamma till Melwin💕

  Ja, jag hatar det så mycket att jag inte rns kan skriva eller tänka det hahhah.. Det “rätta” ordet för ku’k, alltså det vanliga ordet för penis – det som börjar på S… Jag KAN inte säga det!!! Vetifan vad jag ska kalla min sons kön då det låter helt fel att säga “kuk” till en liten bebis 😂

 3. Sanna

  Jag får rysningar i hela kroppen när någon ( person /radio /tv mm) ständigt säger följ oss på våra “sociala medier ” . Alltså ordet sociala medier ger mig rysningar . haha .

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hahaha så roligt, ska verkligen försöka att INTE skriva “sociala medier” här då 🙂 KRAM

 4. Ida

  Roligt att det är fler som hatar ordet stjärt. klarar. inte av det. Också tuttar och kräkas är vidriga ord.

 5. Angelique

  Jag gillar inte ordet fisförnäm, och stämmer även in på underbyxor (jag håller med, säg bara trosor!!), kräkas och brandgul. Ordet kalasbyxor har jag nog faktiskt aldrig hört :p När jag var yngre gillade jag inte ordet macka men det har jag kommit över nu haha.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh vi har nog väldigt lika smak – tycker inte heller om ordet fisförnäm och inte fisa heller för den delen. Prutta låter bättre. Hahaha! Så knäppt ändå 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Haha ja, det har du rätt i! Men samtidigt känns det lite “fel” att kalla sitt barns pappa för kille eller pojkvän? Haha!