Jessica Lagergren – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Jessica Lagergren

Ikväll vill jag tipsa er om ännu en superhärlig tjej som jag numera är jätteglad över att kunna kalla min bloggkollega – ingen mindre än Jessica Lagergren. Hon är ena hjärnan bakom härliga Tvillingpodden som hon gör tillsammans med sin tvilling Angelica.

Jessica bor tillsammans med sin Andreas och deras sockersöta lilla dotter Elsa, som precis fyllt ett år, i ett hus utanför Stockholm. Vi har ännu aldrig träffats, men efter att ha följt hennes blogg under en längre tid är jag övertygad om att hon är en störtskön person. På bloggen hittar ni de allra roligaste listorna, välskrivna och intressanta texter samt härliga vardagsglimtar. Just nu kan ni även följa hennes viktminskningsresa och jag kan inte säga annat än att hon är GRYM.

Så missa inte Jessicas blogg!

jessicalagergren.se

jessica_lagergren_header-3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons