Midsommarkrans till bebis – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Midsommarkrans till bebis

Jag är verkligen sämst på allt som har med pyssel och pillipill att göra. Tror att jag har alldeles för dåligt tålamod och är alldeles för mycket av en perfektionist för det där. Kass kombo! Isabella kommer typ hata mig när hon blir större för att jag inte kan göra någon annan slags fläta än den allra simplaste, och ärligt talat blir inte ens den bra (kan någon ge mig en snabbkurs i flätning, please?).

När det kommer till midsommarkransar brukar jag ändå kunna få till ett helt okej resultat, men det är inga vackra kransar vi pratar om. Jag vill ju såklart att Isabella ska få ha en blomkrans på sin allra första midsommar – som vi kommer fira i Värmland. Nu som småbarnsmamma har man ju plötsligt hälften så lite tid som innan och det i kombination med ett dåligt tålamod och perfektionistdrag gör inte direkt saken lättare. SÅ – som nödlösning för att slippa slita mitt redan amningstunna hår har jag inhandlat det här sockersöta blomhårbandet från H&M (för runt femtiolappen inklusive ett par puttinuttiga ballerinaskor). Är det inte helt urgulligt?! Vet att det finns massor med liknande i andra butiker också och tycker att det får mer än godkänt som alternativ till en riktig blomkrans. Dessutom kliar ju de där kransarna något galet så jag kanske till och med struntar i att ens försöka.

Hur ska ni fira midsommar? Är era outfits redo? 

midsommarkrans

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Åh så mysigt, men ja jag håller med dig… på slutet var det mest myskläder 🙂 Glad midsommar fina du!

Annons