Utlandsflytt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Utlandsflytt

Oj oj oj – vad vår lilla tjej kämpade mot sömnen igår. Hon var så trött så trött hela dagen, men skulle absolut inte sova. Vi vaggade och vaggade, vyssade och vyssade, buffade och buffade… men Isabella kom liksom aldrig till ro trots att ögonen gick i kors av trötthet. Stackarn! Efter ett bad med pappa och en lång massagestund med mamma svepte hon en flaska välling – och drog en kvarts amning på det, innan hon äntligen totaldäckade prick klockan åtta. Då hade hon två lyckliga föräldrar som nästan jublade av glädje.

Trots en sömnvägrande bebis hade vi en supermysig söndag. Gabriel var äntligen ledig och vi började dagen med en lång frukost i solen på favoritstället runt hörnet. Sedan myste vi bara hemma och njöt av att få spendera en hel dag tillsammans alla tre – det behövdes verkligen. Vi åt glass och melon i soffan, kollade på film och på kvällen beställde vi hem sushi. Så himla gott!

I morse vaknade vi tidigt och drog till Garden Caffé för frulle igen – vi lär väl föräta oss på de där gudomliga pannkisarna snart, men det är bara sååå gott och dessutom sååå mysigt att sitta där i solen medan resten staden sakta men säkert börjar vakna till liv. Nu blir vi ju inte heller kvar här i Barcelona mer än ett par veckor till, så vi får väl passa på medan vi kan. Lägenheten är uppsagd tills sista juli och med största säkerhet blir det en utlandsflytt för oss i sommar, kanske till och med att vi byter kontinent. Galet! Gabriel är just i detta nu påväg på ett viktigt möte och det ska bli spännande att se vad han har att berätta när han kommer tillbaks.

Jag tror faktiskt att jag ska kila ner och lägga mig på stranden en timma i eftermiddag. I förra veckan vågade jag mig på första badet och nu är det faktiskt 20 grader i vattnet så något annat vore ju mesigt. Ikväll vill jag iväg och fixa naglarna, men verkar vara fullbokat överallt. Typiskt! Nu ska jag fixa i ordning lillans lunch – blir pasta och morot. Spännande… Haha!

Hoppas ni får en fin start på veckan! Semesterdags snart? 

pannkakor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.