Joggingvagn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Joggingvagn

God morgon på er! Jag har precis varit ute på en löprunda längst stranden, så himla nöjd med mig själv. Älskar att springa och framför allt känslan efteråt. Blev ingen jättelång tur, men bättre än ingenting helt klart. Ska försöka få till ett par rundor nu när vi är i Sverige och har bästa morfar som barnvakt på morgnarna. Har hänt allt för sällan det senaste, men är så himla svårt med allt pusslande kring Gabriels schema. Han har varit borta mycket de här veckorna i och med slutspel och så. Men snart semester, hur härligt? Dessutom har vi en joggingvagn som står och väntar på oss i Göteborg och jag är sååå förväntansfull. Kommer bli jätteskoj att testa och om den funkar bra kommer den ju underlätta det här med att finna tid för löpningen enormt mycket. Har ni provat joggingvagn? 

13510594_10154141738720211_1013802059_n

Det var lite blåsigt – kolla palmerna. Haha!

Vid lunch ska Gabriel iväg på BBQ med laget så jag och lillan passar på att möta upp mina tjejer för lunch här nere vid stranden. I eftermiddag fann jag äntligen en ledig tid för att fixa naglarna. Det behövs verkligen och kul att vara lite fin till midsommar. Sedan ska Gabriel iväg på en TV-intervju och jag måste packa inför Sverige. Jag avskyr att packa. Så tråkigt! Har ni något bra tips som gör det roligare?

Ha en fin dag allihopa! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ämma

  Joggingvagn är toppen tycker jag, även om jag är dålig på att springa och mina barn har varit ännu sämre på att åka vagn. Tänkte dock faktiskt ägna mig åt lite löpning (och rullskridskor) när jag drar till Barcelona om några veckor.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh kul! Barcelona är perfekt för det – speciellt längs stranden. KRAM och tack för din kommentar 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja, usch – hatar både att packa och att packa upp. Haha! Nackdelen med att resa… Ska bli så kul att testa, velat ha en länge – kommer absolut recensera den 🙂 Kram!

 2. Forssén

  Joggingvagn är det bästa som finns! Vi har nyss köpt en Thule urban glide. Sååå himla bra. Svensk design o bra kvalitet. An använde vi tull både löpning, pw och daglig körning. Funkar från 6 månader o har fullt liggläge om de ska sova👌👌/ josse