Mini-globetrotter – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Mini-globetrotter

Snacka om att vi varit på resande fot de senaste dagarna, Isabella och jag. Igår flög vi Barcelona-Göteborg och idag bilade vi Göteborg-Värmland. Puh! Men nu ska vi alla fall hålla oss här i Torsby – min pappas hemtrakter – tills på söndag så skönt att få landa lite.

Flygresan igår kunde i alla fall inte ha gått bättre och det behövdes verkligen efter förra ”mardrömsresan”. Haha! Min lilla skrutta slocknade så fort planet började röra på sig och vaknade bara för en kort matpaus under de där tre timmarna som det tar mellan Barcelona och Göteborg. Helt underbart! Tack snälla lilla bebis, där gjorde du verkligen din mamma glad. Vi åkte dessutom med Norwegian som ju erbjuder WiFi ombord så jag fick undanstökat massor med jobbrelaterade grejer på telefonen, som jag borde gjort för längesedan, medan lillan sussade sött i min famn.

I morse tog morfar en promenad med Isabella i vagnen så jag kunde gå ut och springa. Härligt! Två löppass denna veckan och det är bara torsdag. Känns super! Ska försöka komma iväg på en runda nu i helgen också och hoppas på att kunna fortsätta likadant under resten av sommaren. Har inte hunnit testa joggingvagnen ännu – det får bli till veckan när vi är tillbaks i Göteborg – och ni var många som var nyfikna på den så lovar självklart en recension här därefter.

Midsommar imorgon och det är helt klart en högtid som jag älskar. Är så glad att vi valde att åka hem till Sverige nu när Gabriel spelar cup i Qatar. Han skrev tidigare idag att det var så olidligt varmt att man typ inte kunde vistas utomhus. 40 grader i skuggan, på morgonen. Fy!

Här i Sverige är det inte riktigt lika varmt och det är jag glad för, visserligen vore det skönt med några plusgrader till så vi kunde ta ett dopp i polen – men så länge det inte regnar på oss imorgon ska jag inte klaga. Blir finklänning, små grodorna med Isabellas storkusiner, midsommarstång och jordgubbstårta. Precis som det ska vara!

Hur firar ni midsommar? KRAM!  

midsommar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.