Roligaste midsommarlekarna – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Roligaste midsommarlekarna

Tycker ni om att midsommarlekar? Det är väldigt olika – vissa älskar att leka, medan andra hatar det. Jag själv tycker inte att det finns något roligare och tar gärna varje tillfälle i akt att agera lekledare. Med lite hjälp av min kusin Anna som är snäppet vassare än mig på det där har jag satt ihop mina 5 absolut roligaste midsommar(eller fest)lekar.

1. Korven mellan benen

Vi har nog alla lekt den där leken där man knyter ett snöre runt midjan med en penna i ena änden – men istället för en penna som dinglar mellan benen är det här en wienerkorv som gäller. Och istället för att få ner pennan i en flaska ska man här försöka svinga upp korven och ta en tugga av den.

2. Ballongjuck

Två och två går man ihop och får varsin ballong. Det som gäller är att först lyckas smälla den enbart med hjälp av sina kroppar. And no hands!

3. Hoppa säck

En gammal klassiker, men bra mycket svårare än man tror. Och så roligt!

4. Kissnödiga piraten

Med en tidning ihoptryckt mellan knäna och en enkrona (eller femkrona – bra att ha båda att välja mellan, alla ser vi olika ut. Haha!) inklämd i ögonhålan ska man lyckas runda en bana. Tappar man någon av utrustningen är det bara att börja om, eller fortsätta från samma ställe beroende på hur seriösa man är 🙂

5. Blind och döv

En person med ögonbindel ska lyckas skjutsa sina döva guide i skottkärra genom en liten bana. Guiden som sitter i får alltså INTE svara på någonting – bara upprepa sina instruktioner. Haha, ja ni hör själva?

GLAD MIDSOMMAR & HA SÅ ROLIGT! 🙂 

13511564_10154147155325211_1419437334_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.