Nina Malmström

Inspo till barnkammaren

I samarbete med Jollyroom

Häromveckan fick vi hem ett helt underbart skåp från Alice & Fox till Isabella. Det är egentligen en bokhylla, men utformat som ett hus. Perfekt med en barnvänlig och lite roligare inredningsdetalj till barnkammaren. Isabella har inget eget rum än så länge, men tanken är att hon ska få ett nu när vi flyttar i slutet av juli. Behöver jag berätta hur mycket jag längtar efter att få göra i ordning ett riktigt litet prinsessrum till henne?! Jag tänker mig vitt, ljust och ganska spartansk inrett för att skapa en så harmonisk och lugn atmosfär därinne som möjligt. Är lite allergisk mot övermöblerade barnrum i alla möjliga färger för det blir ju rätt kaotiskt med alla leksaker och prylar ändå. Men samtidigt är ju ett barnrum en plats för fantasin att flöda och då tycker jag helt klart att den här fantastiskt fina hushyllan gör sig perfekt. Hoppas verkligen att vi ska få med den till vårt nya hem i vårt nya land, annars får den komma till sin rätt hemma hos mormor och morfar i Göteborg i mitt gamla flickrum.

 Isabella gav sin nya hylla mer än godkänt.

Ni hittar hushyllan och massa annat fint till barnrummet på www.jollyroom.se/barnrummet 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      De kommer från littlegrey.se 🙂 … Har lyckats slarva bort nummer 1 dock, som du kanske ser… Haha!