Nina Malmström

Massor med nya intryck

Äntligen hemma i Göteborg efter en lång dag i bilen! Vi åkte från Torsby i förmiddags, men med några timmars stopp i Karlstad för att kolla in både brorsans och kusinens nya lägenheter, klippa en gräsmatta, hämta möbler och Gud vet vad. Haha! Och så en pizzalunch på det.

Isabella var så snäll – är ju inte alls särskilt roligt att tvingas sitta fastspänd i flera timmar när man är liten och inte förstår någonting – men det gick bra. Blev lite Babblarna på slutet, men så får det faktiskt vara ibland – hon får ALDRIG titta på mobilen, TV:n eller paddan i vanliga fall och jag kan räkna på min ena hand hur många gånger jag tagit det som nödlösning. Får se om vi kanske håller oss i Göteborg hela nästa vecka eller om vi åker upp till sommarstället i Bohuslän som planerat. Är ingen jättelång resa, men har blivit en himla massa farande för oss nu det senaste så kanske skönt för lillan om vi håller oss ”hemma”.

Har ni haft en bra midsommarhelg?

Vi har haft det toppen hos släkten i Värmland – igår överraskade Sverige oss med högsommarvärme så vi hängde vid poolen hela dagen. Helt underbart! Och full rulle – ett tag var vi 18 vuxna och 12 barn. Haha! Isabella tog sitt livs första dopp och det fick nog mer än godkänt. Två gamla kompisar till mig tittade även förbi med sina små tjejer Engla och Elna som båda två är födda förra året precis som Isabella. De är dock ett par månader äldre och det märktes verkligen för plötsligt var min lilla plutt mer bebis än på länge, men om något år eller två kommer de ju kunna leka ihop. Så roligt med jämngamla kompisbarn! 🙂

På midsommaraftonsmorgon fölade en av hästarna på gården – en fantastiskt söt och nästan svart liten hingst med väldigt långa ben kom till världen. Men det var inte utan dramatik, fölet (som fick heta Neymar) höll på att inte överleva – men repade sig under helgen och i morse tog han sina första skutt ute i det fria.

13553250_10154156665100211_442248514_n

Lille Neymar. Så fin!

Isabella är nog helt slut efter den här intensiva helgen full med nya intryck. Först och främst har hon varit ute på två av sina längsta bilresor någonsin inom loppet av bara några dagar – dessutom massor med nya ansikten, hästar, hundar och busande barn överallt. Hon har suttit helt tyst och bara iakttagit allt spännande runtomkring. Måste vara mycket som rört sig inne i det lilla huvudet.

Imorgon blir det kanske en play date med Isabellas kusin Stina och så ska vi äntligen testa löparvagnen. Annars vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på… Vad har ni för planer? KRAM!

13530343_10154156667190211_704390604_n

Bild från midsommarafton. Kommer mer imorgon 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.