Nina Malmström

Spartips till föräldrar 

För någon vecka sedan upptäckte jag att vi knappt hade några kläder alls i nästa storlek i Isabellas växa-låda. Just nu har hon 68, men hon har verkligen växt massor det senaste så det dröjer nog inte länge tills hon drar 74.

Jag älskar att köpa kläder till Isabella – det finns knappast något roligare. Men bebisar växer ju som sagt snabbt och det kan bli ganska dyrt att handla allt nytt hela tiden. Jag brukar passa på och shoppa loss när det är speciella erbjudanden – 3 för 2 är en stor favorit.

Annars är mitt bästa spartips till andra föräldrar att leta begagnat: Tradera, Blocket och olika bloppisar på Facebook eller Instagram. Har man tur kan man hitta i princip oanvända kläder för en mycket billig peng.

I samma veva som jag upptäckte hålet i lillans garderob skrev jag på Instagram att jag sökte fina plagg i 74. Flera underbara mammor var gulliga och hörde av sig – nedan ser ni resultatet. 3 volangtights, 4 bodies och 4 klänningar från Newbie och Livly för en femhundring. Allt i superfint skick och flera älsklingsplagg som hon haft i mindre storlek. Jag är mer än nöjd! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.