Nina Malmström

Världens bästa presenttips

 I samarbete med Tidningskungen

Något som man unnar sig allt för sällan är helt klart en bra tidning. För mig är det verkligen lika med semester. Jag älskar känslan av att krypa upp i soffhörnet med ett lyxigt magasin och en kopp te en regnig sommardag. Eller att lägga sig i hängmattan med sin favorittidning fullproppad med härlig läsning. När jag var liten fick vi barn i familjen lov att prenumerera på varsin tidning – det var alltifrån Bamse och Min häst till Kamratposten och Julia. När jag blev lite äldre var det OKEJ eller Frida som gällde och jag minns hur vuxen jag kände mig när jag köpte min första Veckorevyn. Haha! Idag gillar jag alltifrån tränings- och modemagasin till heminrednings- och skvallertidningar. Det beror helt och hållet på vilket humör jag är på. Vilken är er favorit?

Nu var det dock väldigt längesedan jag prenumererade på någon tidning, men jag blev verkligen sugen. Det finns ju typ inget mysigare än att komma hem och hitta sitt älsklingsmagasin i brevlådan. En prenumeration är förresten ett GRYMT presenttips. På Tidningskungen kan man hitta något för alla. Kanske Hänt Extra till den skvallertokiga fastern? Gör Det Själv till fixarpappan? Vagabond till den reseintresserade storebrorsan? Eller varför inte Kalle Anka & Co till lillkusinen? Eller ett presentkort till grannen som du kanske inte riktigt känner så väl? Ja, du ser… Dessutom har du presenten ordnad med bara några klick – du behöver inte ens resa dig ur soffan 🙂 Själv ska jag nog beställa hem några härliga inredningsmagasin, behöver massor med inspiration till vårt nya hem.

En perfekt svensk sommarmorgon. Havrefras med  nyplockade vinbär och en bra tidning som sällskap på verandan i sommarstugan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.