Nina Malmström

Bästa frisören i Barcelona

Igår fann jag som sagt äntligen en liten lucka för att springa iväg och få håret fixat. Innan jag blev mamma var jag noga med att klippa mig var åttonde vecka för att hålla håret i fin form – inte minst på grund av det kassa vattnet här i Barcelona som fullständigt torkar ut (och förstör!) mitt redan fukttörstiga hår – men sedan Isabella kom till världen har det inte riktigt funnits tid.

Jag är SÅ glad över att mina fina kompis Cecilia jobbar som frisör härnere. För det första är hon GRYMT DUKTIG och för det andra är det alltid skönt att gå till någon man känner. Om ni letar efter en svensktalande frisör (som dessutom är bäst) här i Barcelona hittar ni henne på Salong Figaro i Barceloneta. Vet inte alls vad jag ska ta mig till nu när vi flyttar härifrån, men jag får väl boka in några Barca/frisörbesök i anslutning till varandra.

Igår fick jag lite fräscha, ljusa slingor – skönt med fint sommarhår. Jag brukar normalt bli SÅ HIMLA solblekt under sommarmånaderna, men jag har en känsla av att jag inte kommer vistas i solen lika mycket som vanligt i år … 🙂 Sedan lade hon även i en kall pärlemoviolett toning för att ta bort det gula – och se så fint det blev. Precis så som jag vill ha det. Lite klippta toppar på det och jag kände mig inte längre som en sliten småbarnsmorsa. Haha! Tack älskade Cecilia <3

13608253_10154177912035211_211485562_n

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Hej!! Undrar lite om priset på ungefär den här behandlingen, bor här nu och lever lite som en student så har inte jääätte mycket att röra mig med! Tack på förhand! 🙂

  1. ninamalmstrom

   Hej Jennifer! Oj, jag minns inte riktigt vad jag brukar betala men skriv till Cecilia Arnerlind på Facebook och fråga om exakta prisuppgifter 🙂 Kram!

 2. Jenny

  Tack för tipset! Jag googlade svensk frisör barcelona och ramlade in på din blogg. Jag är bara här två dagar, men lyckades få en tid för klippning av topparna. Cecilia var både trevlig och duktig, så jag är jättenöjd!

 3. Stina

  Fint! OM jag känner igen det där när man är föräldraledig. Var och klippte mig i mars och skulle dit i maj hade jag tänkt. Helt plötsligt var det sommar och min frisör hade gått på semester… Jaja, får tag i det hela i augusti 😁