Recension av babyalarm – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Recension av babyalarm

I samarbete med Bonti

Jag har länge varit på jakt efter ett babyalarm, men inte riktigt vetat vilket jag ska köpa. Det är ju en riktig djungel (som allt när man är nybliven förälder, haha) och det är dessutom ett lite dyrare inköp så kanske inget man slår till på bara sådär. Jag funderade först över ett babyalarm med filmkamera, men har nog sett alldeles för många skräckfilmer i mina dagar. Haha!

Vi bor i en ganska rymlig trea, men den är himla smart planerad så även om Isabella sover ensam i sovrummet hör vi henne om vi själva sitter i vardagsrummet eller är ute i köket och stökar. Däremot är det alltid bra att ha ett babyalarm och kanske framför allt nu i sommar då vi ju kommer resa runt en del. Uppe i vår sommarstuga i Bohuslän sover vi i flera olika små bodar och då kan det behövas på kvällarna när vi själva sitter uppe i stora huset. Likaså hemma hos Gabriels föräldrar i Brasilien som bor rätt stort och vårt sovrum ligger på övervåningen. Kanske sitter man ute, eller springer över till hans syster som bor i huset bredvid …

Så till slut bestämde vi oss för att testa ett svensktillverkat babyalarm från CAPiDi. Inte bara minimalt, utan faktiskt lägst strålning på marknaden tyckte jag kändes både betryggande och viktigt. Det har dessutom en räckvidd på hela 800 meter – alltså, nästan en kilometer. Vi kan med andra ord lägga oss på stranden en timma när lillan tar sin siesta eller gå på bio i vår shoppingmall som ligger vägg-i-vägg när hon somnat för kvällen. Haha, skämt åsido – men det är ju galet långt!

Babyalarmet kan ställas in på flera olika känslighetsnivåer och den allra känsligaste är VÄLDIGT känslig. Det reagerade till och med när min pappa som satt i vardagsrummet på våningen under nös. Haha! Visserligen vet jag ingen som nyser lika högljutt som honom, men ja… ni fattar. Vi brukar använda något av de lägre stegen och hör med en gång när lillan vaknar till eller gör ifrån sig något ljud.

Det absolut bästa är dock helt klart att babyalarmet är jätteenkelt att använda. Det är smart designat och instruktionerna är bra. Man behöver egentligen inte ens läsa någon beskrivning, utan det säger sig självt vad de olika knapparna betyder. Det har 100 timmars batteritid och båda enheterna är uppladdningsbara så vi kan ta oss med det vart vi än ska.. De är dessutom i ett väldigt behändigt och litet format vilket verkligen är ett stort plus. Perfekt för oss som ofta är på resande fot – det tar liksom inte någon som helst plats i väskan. Så ja, vi är supernöjda med det här babyalarmet.

En rolig detalj är också att man gratis kan beställa sin egen design – med sina egna bilder som skal. Jag har inte hunnit beställa ännu då det som ni vet varit full rulle de senaste veckorna, men verkar himla enkelt det med. Lovar att lägga ut en ny bild när jag får tummen ur, så ni får se.

13672350_10154195651520211_401904711_n

Babyalarmet hittar ni hos Bonti med direktlänk HÄR! Såg dessutom att det just nu är på specialpris 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denise

  Det finns även en app på telefonen som du kan connecta med en iPad/ en annan telefon via wi-fi som fungerar överallt så länge du har internet på telefonen. Kostar 4 euro (jag bor själv i Holland). Är verkligen suverän!

  Vi har självklart ett vanligt baby alarm när vi bara är hemma och så, men appen är verkligen riktigt bra!

  Heter babyfoon, men det finns säkert andra med!

  Mvh Denise

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh tack för tips Denise, är ju bra att ha på mobilen om man skulle glömma babyalarmet eller så.. 🙂 Tack!!

 2. Jenny

  Så glad att jag hittat din mysiga blogg:) kul stt läsa om er vardag. Ska bli spännande och se vilket land ni flyttar till:)
  Jag och min kille åker till Barcelona om drygt en vecka:) nu när vi suttit och kollat lite restauranger märker vi en liten miss haha, vissa av de restauranger vi kollat på är stängt söndagar och måndagar. Inget vi tänkte på när vi bokade resan:)
  Har du några tips på mysiga restauranger? vi har en dag bokat då vi ska besöka “tickets” ska bli så spännande då de är på topp 50 listan över världens bästa restauranger:)

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Men tack snälla söta Jenny, så jätteroligt att höra 🙂 Jaa, på söndagar är det mesta stängt i Barcelona – kan vara bra att ha i åtanke. Åh, ska försöka lägga upp ett inlägg med restaurangtips inom det närmsta men rekommenderar absolut Carpe Diem, Zero KM, Ikibana, Flax & Kale. MUMS!! Hoppas ni får en lyckad semester <3

   1. Jenny

    Åh tack snälla du för alla tips:) hoppas vi kan besöka några av dessa ställen:)
    Tack så mycket de tror jag nog vi får i den underbara staden:) kram