Tipitält – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tipitält

I samarbete med Jollyroom

Isabella har ännu inget eget rum i vår lägenhet i Barcelona, utan sover än så länge fortfarande inne hos oss och har även en liten hörna med sina grejer därinne. Men tanken är att hon ska få ett eget krypin när vi flyttar nu i sommar och jag längtar som en tok efter att få fixa, göra i ordning och inreda. Hon har redan en hel del fantastiskt fina saker till sitt framtida rum och bland annat det här underbara tipitältet från Alice & Fox. Jag är på riktigt avis på mitt eget barn. Hade sååå gärna velat ha ett likadant när jag var liten. Är det inte hur fint som helst?! Nu fattas bara ett gäng med stora puffiga, gosiga kuddar och en ljusslinga så är vi redo för massor med mysiga sagostunder därinne. Längtar!

tipitält

Tittut!

tipitält

Nöjd tjej 🙂

Ni hittar det fantastiska tältet och jättemycket annat fint till barnrummet hos Jollyroom på www.jollyroom.se/barnrummet

Den underbara gåbilen är också från Jollyroom och den finner ni bland annat här www.jollyroom.se/leksaker

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.