Vilda bebin – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vilda bebin

Nu är vi i Sverige igen, jag och Isabella. Gabriel åkte ju till Indien för att spela cup i början av veckan så jag bestämde mig för att ta med mig lillan och fly värmen. Det har varit typ olidligt varmt i Barcelona det senaste, i alla fall mitt på dagen och med en liten bebis. Så det var verkligen skönt med några grader mindre och en mer andningsvänlig luft. Vi åkte direkt upp från flygplatsen till vår sommarstuga på Bohus-Malmön. Så härligt!

Isabella är verkligen helt vild just nu. Hon klättrar, snurrar och kastar sig handlöst fram så det gäller att vara på sin vakt och ha ögon i nacken. Jag brukar alltid lägga ner henne i spjälsängen efter att ha bytt blöja för att tvätta händerna i badrummet som ligger i anslutning till vårt sovrum. Häromdagen gjorde jag precis som alltid och när jag kom tillbaks tio sekunder senare stod hon upp i sängen. Gissa om jag blev snopen! Jag har aldrig sett henne ens försöka ställa sig upp mot något tidigare, förutom mot typ oss, våra ben och armar. Men tänk om jag dröjt längre och hon hängt sig över kanten och ramlat ner … Nej, nu är det dags att sänka ner spjälsängen. Mitt stora lilla hjärta!

bebisbebis

Min goa vilda lilla bebbe.

Den här veckan har Isabella även börjat ta två istället för tre naps, vilket också gjort att hon sover längre när hon väl sover. Jag har verkligen världens nyfiknaste lilla tjej som för allt i världen inte vill missa en sekund av vad som händer runtomkring henne. Hon kämpar alltid sååå mot sömnen, jämt jämt jämt och speciellt på dagen. Det blir ofta en del gnäll innan hon äntligen ger efter. De senaste dagarna har hon dock varit såååååå gosig och velat ligga nära, nära och myst tills hon slocknat alldeles lugnt och stilla. Så himla underbart! Hon har somnat på mig tre gånger och det har inte hänt på flera månader. Finns nog inget mysigare 🙂

sleepingbaby

Såhär mysigt somnade Isabella på mig häromdagen.

Vad ska ni göra idag? Igår hade vi kanonväder, men idag är det grått och trist så blir nog mest mys hemma. Isabellas mormor och morfar, morbror och kusin är också här i stugan och igår kom min kusin och hans tjej på besök. Huset fullt, precis som det ska vara på sommaren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.