Lata dagar på landet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Lata dagar på landet

Några lata dagar på landet var nog precis vad vi behövde mitt i allt kaos. Haha! Så skönt att bara vara och inte planera något alls, ta dagen som den kommer utan massa måsten.

Typiskt nog vaknade både jag och lillan förkylda imorse – är det inte knäppt att man typ alltid blir sjuk så fort man får lite lugn och ro för en stund? Det är liksom som om kroppen känner av hur mycket den verkligen fått jobba när man väl slappnar av och bestämmer sig för att säga ifrån. 

Jag känner mig i alla fall bättre efter att ha vilat lite extra idag, men Isabella har vaknat till och varit ledsen hela kvällen för hon är snuvig och har svårt att andas. Koksaltlösning, snorsug och sova på mamma i något upprätt ställning – har ni några andra tips? 

Mitt lilla hjärta fick i alla fall prova sin nya gunga igår innan förkylningen slog till och den fick mer än godkänt. Så skoj att gunga!! Får helt klart bli en hemma hos oss också. 

Annars har vi varit iväg och träffat en kompis en sväng idag och resten av tiden myst hemma med familjen. Det är så roligt att hänga med Isabellas jämngamla kusin. De är så himla goa ihop! 

Imorgon hoppas jag vara tillräckligt frisk för morgongympa i Folkets Park. Snacka om riktig sommarkänsla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nike

  Guuud vad hon är lik dig! Jag tycker inte att man brukar se sådant så tidigt på små barn, men hon är verkligen så lik dig (av vad jag sett på bilderna då;))

 2. Alexandra

  Köp physiomer nässpray från Apoteket! Tusen ggr enklare än koksaltlösning och typ allt i lilla näsan kommer ut 🙂

 3. Katarina

  Hon är så söt din lilla tjej, hoppas ni båda mår bättre snart!

  Jag och min kille plus två kompisar åker till Göteborg imorgon och skulle vilja äta på någon trevlig restaurang, har du någon att rekommendera? Gärna nära nordstan eller avenyn. Kram!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla du! Förlåt för sent svar, men har verkligen noll koll på Göteborgs restauranger efter 6 år utomlands. Haha! Hittade ni något bra ställe får du gärna hojta till 🙂 KRAM