Tiden innan barn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tiden innan barn

Det är tyst härinne I know, men med en sjuk liten bebbe hinns det inte med så mycket annat. Stackars stackars lilla Isabella är så förkyld. På dagen är hon ändå rätt pigg och jätteglad tack och lov, men på natten är det jobbigt. Vaknar och är ledsen för att hon inte får luft. Min lilla skrutta! Det gör verkligen ont i mammahjärtat av att se sitt barn ha ont. Jag själv är dessutom inte 100% så ingen superpigg morsa här inte. Hoppas Bella kan andas bättre genom lilla näsan inatt så vi båda får sova ordentligt.

Annars blir vi bortskämda av mormor och morfar med massor med god mat och jag kommer väl rulla hem till Barcelona om en vecka. Typ halva resväskan var packad med träningskläder och joggingvagnen hängde också med upp till ön… Tror ni att något kommit till användning ännu?! Jäkla förkylning – jag vill powerwalka, springa och träna varenda liten muskel i kroppen. Är det något jag verkligen kan sakna från tiden innan Isabella är det alla de där timmarna på gymmet.

Jag och Gabriel tränade på världens bästa gym i Barcelona (Metropolitan i Las Arenas) och det var en helt underbar känsla att komma dit varenda dag. Längst upp i en gammal tjurfäktningsarena som gjorts om till shoppingcenter med fönster från golv till tak. Otroligt ljusinsläpp och massor med positiv energi, allt nytt och fräscht, fantastiskt roliga pass, duktiga och peppande instruktörer och kanske det bästa av allt: en härlig spa-avdelning med utsikt över hela Plaza España. Kan ju säga att det verkligen var ROLIGT att gå och träna. Ååååh!

En perfekt söndag tog vi en lååång sovmorgon, käkade brunch på vårt favvoställe, strosade runt i stan och avslutade med någon timme i gymmet tillsammans,  en mysig stund i spa:et och därefter sushi och glass i i soffan framför en bra film. Vad saknar ni från tiden innan ni blev föräldrar?

01_15

eed333e32a606defdfb01dd2d24521db

ok-sArenas-running

Lånade bilder, men åh vad jag saknar detta stället!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Känner igen det där. Tränade 5 dagar i veckan innan barnen. Nu försöker jag planera in 2 pass i veckan iaf… 😂 Kram