Förkyld bebis  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Förkyld bebis 

Vilket helt fantastiskt väder vi bjuds på idag. Helt otroligt! Vet inte hur det ser ut i resten av Sverige, men här på ön skiner solen för fullt. Har ni sommarväder?

Vi är dock fortfarande lite krassliga typiskt nog, speciellt Isabella. Stackars liten! Det är rätt kämpigt på nätterna för henne och hon har fått riktig whiskey-röst. Men hon är i alla fall pigg och glad så jag oroar mig inte, tycker bara så himla synd om henne.

Så även om det är världens badväder håller vi oss hemma på tomten. Just nu sover lillan siesta – äntligen, efter att ha sovvägrat hela dagen. Så jag parkerade mig själv i en solstol på verandan för att jobba på min obefintliga bränna lite grand. Jisses, jag har nog aldrig varit så blek som i år. Att vara småbarnsförälder måste vara bästa någonsin för att undvika hudcancer 😉 Sitta i skuggan hela sommaren … Haha!

Oj, nu var de visst någon som vaknade. Hoppas ni har en underbar dag fina ni!

Mama in action …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.