Bästkusten – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Bästkusten

Vilka alldeles fantastiska dagar vi fått på ön den här sommaren. Det brukar man inte bli allt för bortskämd med här i Sverige. Helt underbart! Jag är så himla glad att vi passade på att åka hem nu under tiden som Gabriel är i Indien. Skönt att slippa den tryckande hettan i Spanien, men ändå få fina sommardagar på  bästa bästa bästkusten. Det finns ingenting i hela världen som slår en riktigt bra svensk sommar. Då kan alla kritvita stränder och tropiska klimat slänga sig i väggen. Håller ni inte med?

Lillan är äntligen lite bättre så häromkvällen smet jag iväg några timmar för att njuta av den varma sommarnatten och några glas rosé tillsammans med alla goa kompisar här på ön. Vi tjötade, spelade löjliga spel och dansade. Så himla kul!!! Behövde verkligen lite egentid efter att ha suttit ihop med lillan 24/7 de senaste veckorna. Hur mycket jag än älskar det 🙂 När jag kom hem klockan 3 satt morfar och Isabella och gungade i hängstolen i trädgården mitt i natten. Haha!

Här kommer lite bilder från våra dagar här på ön. Jag längtar massor tills nästa år när lillan är lite större så vi kan leka och plaska i vattnet. Nu tjuter hon högt så fort jag doppar lilla tån. Haha!

Älskade älskade Malmön! Mitt paradis på jorden <3

En liten siesta på klipporna är inte fel.

Work those abs 😉 

Bästa glassen! Den här saknar jag verkligen utomlands.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.