Vi ska flytta till Italien! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vi ska flytta till Italien!

Vi har ju vetat om ett bra tag nu att vi ska flytta från Barcelona. Även om vi allra helst hade stannat då vi båda älskar denna fantastiska stad gick ju Gabriels kontrakt ut i slutet av juni, så vi har inte riktigt något annat val. Helt klart baksidan av den här sporten. Det positiva är i alla fall att vi mer eller mindre styr helt själva (i mån av erbjudande såklart) vart vi ska flytta och den här gången föll det slutgiltiga valet till sist på Italien. Rom! Vi flyttar till spaghettiland. Det känns faktiskt som ett helt okej alternativ 🙂 Vilken tur att vi valde ett så italienskt namn till vår lilla bambina. Haha!

Om några dagar går en flyttbil med våra grejer och om ungefär två veckor kommer vi efter direkt från Brasilien. Så det blir verkligen något helt nytt för oss alla. Nytt land, ny stad, nytt språk, nytt lag. Känns jättespännande och superläskigt på en och samma gång. Jag är så OTROLIGT ledsen över att behöva lämna Barcelona så jag försöker göra mitt bästa för att inte tänka på det, men allt det här nya känns samtidigt riktigt riktigt kul. Ett helt nytt liv.

Hänger ni med? <3

Första gången i underbara Italien. På Sicilien sommaren 2014 ihop med amore mio.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelique

    Vad spännande! Jag har varit så nyfiken på var ni ska flytta 🙂 Hoppas att ni kommer trivas i Italien