BVC & Brasilien – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

BVC & Brasilien

Morning! Kikar in här en snabbis innan jag ska iväg med lillan till BVC. En lite förtidig 8 månaders kontroll, men det passade bäst nu för sedan är vi på resande fot och inte tillbaks i Sverige förrän i slutet av augusti. Det ska verkligen bli spännande att se hur mycket hon vuxit sedan sist. Jag tycker att hon har blivit så himla stor det senaste – växer barn fortare på sommaren eller är det bara som man säger? 

Vi kom hem från landet igårkväll. Trist att lämna vår fina ön, den bästa platsen i världen – men i eftermiddag flyger vi ju tillbaks till Barcelona och får äntligen träffa Gabriel efter att ha varit ifrån varandra i 2 veckor. Det känns verkligen, jag saknar honom galet mycket och det ska bli SÅ skönt att vara två föräldrar igen. Längtar efter att få sova 🙂

Vi svängde förbi brorsan igår på vägen hem för en kvällsfika. Isabella fick ärva massa urvuxna kläder från sin 7 veckor äldre kusin Stina och tjejerna fick busa av sig. De var helt tokiga! Så kul, det blir verkligen bara roligare och roligare att vara mamma för var dag som går. Det händer något nytt hela tiden.

Våra gofisar uppe på landet förra veckan, och min fina storebror 🙂 

Innan jag gick och la mig bokade jag flygbiljetter till Brasilien. Vi åker nästa onsdag och blir borta i nästan två veckor. Än så länge har bara Gabriels mamma träffat Isabella så jag kan tänka mig hur förväntansfulla hela brassesläkten är över att vi kommer. Skoj! Men innan dess ska vi hinna flytta ur lägenheten i Barcelona och njuta av ett par avkopplande dagar på Costa Brava. Ska bli underbart att få vara tillsammans med min lilla familj och bara ha lite semester ihop. Koppla av och varva ner. Har varit allt för mycket stressmoment det senaste så hade nog inte kunnat komma lägligare 🙂

Nu måste jag kila. Ska förbi Hemköp på vägen hem och handla blöjor, tvättlappar, välling och lite annat som jag alltid köpet med från Sverige och samtidigt hämta ut ett par roliga paket som kommit – berättar mer om innehållet längre fram i veckan.

Ha en underbar tisdag fina ni! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Vilken supermamma du är Nina! Du gör det fantastiskt bra! Njut nu av ledigheten tillsammans! 🙂 kram!