Nina Malmström

Flyga 12 timmar med bebis

Sitter just nu i bilen påväg tillbaks till Barcelona efter 3 fantastiskt härliga dagar på Costa Brava. Vi har haft det helt underbart! Kravlösa dagar är det bästa jag vet. Bara vakna och sedan göra precis det som faller en in. Visst blir det lite annorlunda med en bebis, men vi har låtit Isabella och hennes behov styra och skjutit allt annat åt sidan. Så länge vi får vara tillsammans alla tre behövs inget mer. Ikväll väntar nog en av våra största utmaningar som föräldrar, so far. Klockan 22 flyger vi Barcelona – São Paulo, nästan 12 timmar nonstop. Och själva resandet är inte slut där. Gabriel kommer typ från världens ände så efter att vi har anlänt i Brasilien väntar 2 timmars flyg och därefter ytterligare 3 i bil eller buss. Dock tar vi en paus på vägen och laddar batterierna hos kompisar i Porto Alegre. Kan nog behövas både för bebis och föräldrar 🙂

Jag har ju tränat en hel del med Isabella på att resa, om man säger så – hon har redan flugit 12 gånger, men aldrig så här långt. Så självklart är jag lite nervös, men nu är vi ju för en gångs skull två föräldrar som delar på ansvaret så det behöver faktiskt inte bli någon jätteutmaning. Dessutom lyckades jag finna ett nattflyg så förhoppningsvis sover lillan större delen av tiden. Jag fick också bokat en speciell babysäng till Isabella så vi slipper sitta med henne i famnen hela resan. Nej, det här ska nog gå bra! Mina föräldrar flög också till Sydamerika med mig när jag var i samma ålder och då hade de även en fyraåring med sig, så det borde väl vi också klara av.

Vad är den längsta resan ni har gjort med en liten och hur gick det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Flög till Thailand 10 timmar och efter det direkt 6 timmars minibussarna med sonen när han var i samma ålder som Isabella. Gick toppen! Tog med smörgåsrån och klämmisarna som han fick mumsa på om han blev grinig! Gick över förväntan 🙂 tror det är enklare innan dom kan gå och vill springa omkring i planet

    1. ninamalmstrom

      Vad skönt att det gick så bra! Det gick faktiskt himla bra för oss också, hon sov mestadels av tiden. Klämmisär med gröt är bästa reamaten tycker Isabella 🙂 Blir nog lite bökigare när de blir större och vill springa omkring, precis som du skriver. Haha!