Nina Malmström

Tips

Igår skrev jag ju om min favoritchoklad  och tänkte därför att det kanske vore kul med ett litet tips om ni någon gång blir chokladsugna i Brasilien. Nästan all choklad jag testat här har varit alldeles för söt och smakat ganska ”konstgjort”, men denna är verkligen supergod. Perfekt sötma utan att bli för sliskig och med små, små krispiga ”diamantbitar” i. Mums! Verkligen något ni måste testa om ni åker hit någon gång. På bilden ser ni även mina ”nya” naglar 🙂 Fick både manikyr och pedikyr plus en timmes helkroppsmassage på Gabriels syster salong häromdagen. Vilken LYX!! Så underbart och välbehövligt. Valde ett nude-capuccinofärgat lack och blev jättenöjd.  Jag föredrar egentligen när naglarna är lite längre än vad de är nu, men får på riktigt panik om någon går av och det blir ojämt. Vilket hände för ett par veckor sedan. Usch, så himla obehagligt! Då måste jag klippa av varenda en så de alla blir lika långa. Haha! Någon mer som är likadan?

Här i Brasilien fixar verkligen alla naglarna på salong och det kostar inte många kronor. I Spanien går jag också väldigt ofta, men nästan aldrig i Sverige. Älskar känslan av nya fräscha naglar – det får mig alltid att känna mig så himla fin 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.