Full med positiv energi – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Full med positiv energi

Jag har haft en helt fantastisk helg uppe i Stockholm med underbara LOPPI-gänget. Först heldag plus övernattning på härliga Yasuragi igår och så höststartsevent idag med modevisning och massa annat skoj. Jag “äntrade catwalken” för första gången ever och hjälp så nervös jag var innan. Haha 😉 

Nu är jag verkligen sååå trött efter alla nya intryck – HELT SLUT! Men sååå full med massa positiv energi tack vare alla inspirerande, kreativa och duktiga människor. Är himla himla glad och superstolt över att få vara en del av detta professionella team. Riktigt kul!

Några av alla härliga människor jag fått förmånen att spendera helgen med. Så mycket power va! Bilden har jag lånat av min bloggkollega Jessica som verkligen verkar vara en supergo tjej (med världens sötaste kids). Tack!

Som grädde på moset avslutades min allra första tripp á la mama på vift med några timmar på stan och så middagsdejt med bästa bästa systrarna i världen. Kan det bli bättre?! 

Tapas och cava på Boqueria med Amanda och Olivia. Lite Barca-nostalgi, så himla gott. Peppade tjejerna att flytta dit – om jag inte själv kan bo där skadar det ju inte med ännu fler vänner att hälsa på 😉

Lite av dagens shopping till Bella-Bus. Höstnyheter från Newbie, hur underbara färger och mönster?! Ska visa resten av det jag köpte för er till veckan, blev faktiskt inte baaara till lillan för ovanlighetens skull. Nya lägenheten fick också en påse 🙂

Men nu vill jag bara komma hem och pussa sönder min lilla prutta. Oj vad jag saknar henne, tror jag snart blir tokig. Typiskt nog har vi stått still med tåget en timme på grund av nedrasad elledning, men nu rullar vi äntligen igen. Så jag ska passa på att sova sista timmen – ännu mera lyx denna superlyxiga helg. Har förresten äntligen hunnit svara på nästan alla era kommentarer och lovar att ta de få som är kvar imorgon – sorry sorry sorry att det tagit mig typ tusen år, MEN nu checkar jag faktiskt ur för dagen. Stor kram!! 
Älskade unge vad jag längtar efter dig!!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Jättekul att lära känna dig också Satu!!! Du verkar vara en fantastisk person och jag beundrar dig så mycket med alla kids <3 kram!!!