Nina Malmström

Strandhäng

Hoppas ni har en fin helg allihopa! Vi har inget särskilt planerat, lite småfix hemma som behövs göras efter flytten (fy fasen vad jag hatar att flytta – blir tokig av all röra och alla never-ending-projekt) och så blev det en liten utflykt till en jättevacker sjö här i närheten nu på eftermiddagen. Kanske åker vi in till Rom imorgon 🙂

Apropå utflykt åkte vi ut till havet i torsdagseftermiddag. Till Ostia som ligger i utkanten av Rom, närmare bestämt. Sååå skönt att komma ut till vattnet även om det blev en kortis. Det är så galet varmt här va! Häromkvällen kom Gabriel in från terassen och tyckte att det var lite ”kyligare” än vanligt, då hade vi 24 grader … Ja, ni hör ju! Inte konstigt om man blir lite knäpp i den här värmen.

Isabella älskade förresten att hänga på stranden. Hon röjde runt för fullt i sanden, men havet var riktigt läskigt. Så det blev inget dopp denna gång! Jag tycker att det var ett helt okej ställe, men inte något jättemärkvärdigt kanske. Tror stränderna är finare ju mer söder ut man kommer. Lite tråkigt dock att de flesta stränder verkar vara avdelade med många privata ”beach-anläggningar” som man måste betala på för att komma in. Det finns ”vanliga” delar också, men de är inte så väl omhändertagna och ganska smutsiga. Då är man bortskämd i Spanien där allt är helt öppet för allmänheten och väldigt rent… Blåbärssmoothie på lilla nästippen 🙂Har ni något bra Italien-tips får ni gärna kommentera 🙂 Jag har bara varit på Sicilien och Sardinien innan så har noll koll på resten av landet… KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.