Nina Malmström

Gravid & större fötter

Jag fick större fötter när jag var gravid. En halv storlek växte de. Kanske inte låter som någon större skillnad, men tillräckligt stor för att typ inte kunna ha några av mina gamla skor. Innan hade jag 37,5 – en typisk mellanstorlek. 

Jag har alltid föredragit att ha skor som sitter tight på foten och typ avskytt när de suttit lite lösare eller kanske till och med kippat. Därför har jag jämt valt den mindre storleken om jag legat mittemellan 37 och 38. Tänkt att de töjer ju ur sig med tiden (vilket funkat oftast, men inte alltid) – tji fick jag för det under graviditeten. 

HÄR kan ni läsa mer om mina tankar kring hur fötterna blev större efter graviditeten och även vad det kan bero på 🙂
Det jag ville komma till är att mina fötter fortfarande inte har gått tillbaka till sin gamla storlek och frågan är om de någonsin kommer att göra det? 

Tydligen kan man träna upp musklerna i fötterna igen (som ska få de att gå tillbaka till sin ”ursprungsform”) genom tåhävningar och andra övningar, men sånt där gör jag ju typ duktigt de första dagarna för att sedan glömma bort eller tröttna. 

Fick ni större fötter när ni var gravida och har de i så fall gått tillbaka?Lille fossingen, 2 veckor gammal <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Min mamma hade stl 39 innan hon fick mig, efter mig fick hon stl 40. Efter min lillebror fick hon stl 41 och 42 efter min lillasyster. Konstigt nog var det bara stortån som växte också.