Nina Malmström

Outlet i Rom

Måndag och ny vecka! Det kändes verkligen att det var söndag igår. I och med Gabriels oregelbundna schema plus det faktum att jag pluggat på distans de senaste 3 åren och kunnat styra mina tider själv har vi inte riktigt den där vanliga ”veckorytmen” hemma. Mammaledigheten har såklart också haft ett finger med i spelet. Dagarna flyter liksom ihop och man har ingen aning om det är tisdag eller torsdag. Jag kan verkligen sakna den där härliga känslan som brukade infinna sig på fredagar ibland, men samtidigt slipper man den där helghetsen vilket är otroligt skönt. 5 dagar till helg, 4 dagar till helg, 3 dagar till helg … Ja, ni fattar!

Men igår kändes det annorlunda. Vi var sådär typiskt söndagssega, jag och Gabriel, så om inte någon av oss till slut bestämt att nu måste vi faktiskt göra något av den här dagen hade det slutat med att vi bara skrotade hemma. Kanske påverkade vädret oss en del också. Det var mulet och regnigt – ganska mysigt att hänga inomhus.

Vi gick i alla fall in till byn för att käka och åt massa parmaskinka med buffalomozzarella till förrätt, underbar tryffelpasta till huvudrätt och tiramisu till efterrätt. Mums! Alltså maten här, jag dör lite varje gång vi går ut och äter. Allt är SÅ HIMLA GOTT!

Egentligen skulle vi ju iväg på grillkväll hos en i laget på kvällen, men det blev inställt på grund av det dåliga vädret så vi bestämde oss för lite shopping istället. Vi åkte till Castel Romano designer Outlet bara 20 min härifrån och blev verkligen positivt överraskade. Verkligen ett tips om ni ska till Rom och vill shoppa! Outleten är uppbyggd som en liten stad inspirerad av Romarriket med rätt pampiga byggnader. Kul! Där fanns alltifrån lite exklusivare märken som Burberry, Versace och Valentino till Nike, Adidas och Tommy Hilfiger. Fyndade lite till Isabella inne på GAP – två tjocktröjor och fyra långärmade tichor för 400 spänn. Hur bra?Var tvungen att ladda upp båda bilderna. Haha! Är typ en hundradelssekund emellan, det gäller att bara snabb med en liten terrorist hemma.De hade så söta barnbänkar som vi var tvungna att provsitta.Spännande med de färgade vattenstrålarna…

Till middag blev det sushi och jag säger bara YUM! Både jag och Gabriel älskar sushi (förutom under graviditeten – då vände det sig i magen av bara tanken och Gabriel var sååå ledsen för det, haha) så i Barcelona käkade vi det minst en gång i veckan, ofta två. Men här i Italien har vi inte sett ett enda sushiställe så gissa om vi var nöjda igår?! 🙂 Har aldrig varit på ett sånt här ”rullande-band-ställe” förrut. Lite kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.