Nina Malmström

Bananpannkakor & tankar om babysim

Hej fina ni! Hoppas har haft en härlig start på veckan 🙂 Jag har inte så jättemycket kul att berätta – vi har mest hängt hemma idag, huset är nystädat och jag har fått gjort en del plugg. Skönt! Jag och Isabella har även facetimeat med min pappa som kommer hit på fredag tillsammans med min mamma. Ska bli så himla mysigt att ha dem här ett par dagar. Och lyx med barnvakt!

Igår var jag ute och sprang för första gången på väldigt länge och jisses vilken träningsvärk jag hade när jag vaknade imorse. Haha! Men en sån skön känsla! Jag ska försöka komma ut en sväng imorgon också, vill så himla gärna komma igång med träningen nu och jag känner mig sååå peppad. Förra veckan besökte vi ett gym här i närheten och jag ska tillbaka dit snart igen för att fixa ett medlemskap. Måste bara ordna ett läkarintyg först – är inte det lite konstigt? Kan inte minnas att jag någonsin behövt ha med det när jag köpt gymkort, varken i Sverige eller i Spanien.

De hade även babysim på gymmet och jag vill så gärna att Isabella ska få prova på det. Jag har sånt extremt dåligt samvete över att jag inte har gått med henne tidigare, men blev liksom aldrig av när vi bodde i Barcelona. Usch, jag är verkligen jätteledsen över det – alla andra verkar tycka att det är så mysigt och skoj, både föräldrar och bebis. Är det ”för sent” att börja nu? Enda nackdelen var väl att det var schemalagt på söndagsmorgnar – enda dagen i veckan som Gabriel normalt är ledig och då brukar vi vilja hålla den fri från fasta planer. Men vi får se!

Just nu sitter lillan och äter ärtor till ”förrätt”. Hon älskar verkligen sina ärtor, så roligt att få sitta och pilla med maten själv och det är så skönt för mig att få en liten stund då jag för en gångs skull kan använda båda mina händer. Haha! Till middag har jag precis stekt bananpannkakor – hon åt så himla dåligt till lunch, bara några små minituggor trots att det gick ner en hel portion av exakt samma mat igår – så ville göra något som hon säkert kommer att äta. Hon älskar verkligen bananpannkaka! Börjar typ skratta högt av glädje vid första tuggan. Så gulligt!

Gabriel är iväg på träning och kommer nog inte hem förrän vid tiotiden. Han har bara varit hemma på lunch idag så det har varit lite ensamt, men jag och lillan tog en timmes powernap efter lunch – det var sååå skönt! Efter middagen ska vi gå ut på en liten kvällspromenad, jag är sugen på något gott nu när jag ska sitta själv hela kvällen 🙂 KRAM PÅ ER!familjefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotografering

Ännu fler bilder från vår photshoot med Erikka på Pink Stripe Phtography. Tänk så häftigt det är att få uppleva världen på nytt genom sin lilla dotters ögon. Att ett litet torkat löv kan vara så spännande! Älskade unge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.