Att rensa ur bebisgarderoben – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Att rensa ur bebisgarderoben

Hej på er! Jag ligger i sängen och äter chokladbollar just nu. Haha mums – vi åkte en sväng till IKEA förut så var bara tvungen att köpa med mig lite gott för det blev faktiskt inget igår. Det är ju trots allt lillördag! Vi köpte sängkläder på IKEA för plötsligt från en dag till en annan blev det plötsligt riktigt kallt om nätterna här. Vi har tidigare bara sovit med lakan för det har ju varit runt 25 grader ända fram tills nu, men häromkvällen tyckte jag att det var dags att plocka fram täckena. Då upptäckte jag att vi visst bara hade enkelpåslakan med oss från Barcelona – vi gav bort nästan allt när vi flyttade – men bara ett enkeltäcke och resten dubbel. Haha, nu är i alla fall lådan med sängkläder påfylld. Fick bli ett blå-och vitrandigt set samt ett grått, kändes fräscht. När det är varmt föredrar jag att ha täcket (eller lakanet) för mig själv – får lite panik när det börjar bli svettigt, men när det är kallt delar jag gärna på ett stort med Gabriel. Vad gillar ni? Lite ljus fick också följa med hem – älskar verkligen att tända ljus om kvällarna och det måste väl vara en av de största tjusningarna med att vi går mot mörkare tider. Så himla mysigt!

Det blev middag på IKEA också, skönt att passa på när man ändå var där och för att slippa ställa sig vid spisen så fort man kom hem. På McDonalds i Barcelona kan man köpa starköl till menyn och på IKEA i Rom serveras både rött och vitt vin i tunnor. Haha! vin

Annars har jag rensat lillans garderob idag – tycker alltid att det är lite vemodigt att plocka undan de för små storlekarna. Hon växer ju SÅ snabbt! Jag brukar spara ungefär hälften till framtida småsyskon och kusiner, medan jag säljer andra hälften på min Instagram-bloppis. Så snart kommer det upp lite kläder i storlek 68 där, håll utkik. Tycker att det är ett så himla smart sätt att tjäna lite extra pengar på, som man sedan kan köpa nya kläder i nästa storlek för. Hur gör ni när ni rensar barngarderoberna? Något speciellt knep? Ibland blir jag sååå velig om jag ska spara vissa plagg eller inte, men brukar verkligen försöka hålla mig enbart till mina absoluta favoriter. Man köper ju på sig så himla mycket av någon konstig anledning… Haha!

Jag fick “hjälp” av Isabella med garderobsrensningen. Herregud, hon blev HELT vild! Jag försökte vika ihop allt i prydliga små högar, men hon slängde sig i dem och kastade plagg runtomkring sig samtidigt som hon gav ifrån sig alla möjliga glädjetjut. Det blev en enda stor röra! Hon verkar tycka att det är lika roligt med kläder som sin mamma 🙂

Samtidigt som det är lite ledsamt och sorgligt att rensa ut de små storlekarna är det såklart roligt också för hon har sååå mycket fint som ligger och väntar i växa-lådorna. Här är lite av allt som fick följa med hem från stan i helgen 🙂bebiskläder

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan gå och lägga mig. Är så HIMLA trött trots att jag sovit mycket mer än jag brukar idag. För det första bestämde sig lillan för att ta sovmorgon till 7.20 – helt underbart. Sedan tog hon en förmiddagsnap på TVÅ timmar och jag passade på att sova en av dem – på eftermiddagen blev det en siesta på en timme och 20 minuter så då blundade jag också en stund. Så fantastiskt, det här hör verkligen inte till det normala. Fortsätt gärna så lilla bebis, fortsätt så! KRAMAR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.