Tips: 7-barnsmamma! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tips: 7-barnsmamma!

Ikväll vill jag tipsa er om härliga Satu – en helt fantastiskt gullig tjej som jag träffade första gången för ett par veckor sedan och klickade med direkt. Hon är precis som jag toppbloggare på underbara Loppi/Vimedbarn och driver bloggen mybabydolls.se sedan flera år tillbaka. 

Satu är mamma till 7 ursöta kiddos i åldrarna 1 till 8 år och på bloggen får ni följa med i deras spännande vardag där det alltid händer något. Hon älskar inredning och barnkläder/barnprylar så det skriver hon också en hel del om och bjuder såklart på massor med inspiration.  Missa inte fina Satu! Ni finner hennes blogg HÄR 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.