Äckliga råtta!!! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Äckliga råtta!!!

Tänkte bara kika in och säga god natt till er 🙂 Mina föräldrar är här och vi har precis varit ute och käkat middag. Lillan sov sött i sin vagn och var världens snällaste lilla bebbe. Jag åt en supergod risotto frutti di mare, beställde egentligen fel – men det blev bra ändå. Fast det ÄCKLIGASTE hände när vi skulle gå därifrån, restaurangen var påväg att stänga och det var nästan tomt – då ser jag den fetaste råttan springa lite längre bort på uteserveringen. FY FASEN!!! Alltså råttor är verkligen det värsta jag vet och den här var stor som en katt. Usch, ryser bara jag tänker på det. Vet inte hur många gånger jag drömt mardrömmar om råttor, SÅÅÅÅ ÄCKLIGT. Nu går jag aldrig dit och äter igen, även om det inte var inne på själva restaurangen – men nej, det var det vidrigaste på länge.

Vi har verkligen världens segaste internet här hemma – jag har en liten överraskning till er som jag försökt ladda upp hela dagen, men det tar såååån tid. Så himla irriterande! Förhoppningsvis kommer det upp under morgondagen i alla fall.

Apropå imorgon, jag och Gabriel ska ta tillfället i akt nu när vi har barnvakter här hemma för en gångs skull i form av mina föräldrar och sticka iväg på en liten get-away. Vart har vi inte hunnit bestämma ännu, snacka om att vara ute i sista sekund – men vi har inte vetat förrän ganska nyligen att han har helgen ledig och sedan har dagarna verkligen gått i ett. Ska prata en stund om det nu innan vi somnar. Är så sugna på Amalfikusten dit vi ju hade planerat att åka förra veckan båda två, men nu har det blivit lite kyligare det senaste så är inte direkt beachväder. Så vi får se, ska hur som helst bli härligt att komma iväg lite på tu man hand. Första natten sedan lillan föddes 🙂

Såhär såg det ut när mina föräldrar anlände i eftermiddags 🙂 Bild från snapchat – följ mig gärna: ninamalmstrom.

Nej, nu går ögonen i kors. Natti natti – vi hörs imorgon! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.