Nina Malmström

Hon går!!

Hej fina ni! Ligger just nu och breder ut mig i en stor kingsize hotellsäng i Rom bara något stenkast från Vatikanen. Åh så underbart! Tanken var ju att vi skulle åka iväg lite längre, men efter en fruktansvärd natt med Isabella (1,5 timme gallskrik – 1,5 timme bökande runt i sängen, kanske tand nummer 5 på G?) kände vi inte för att sätta oss i en bil och köra flera timmar så det fick bli en natt på tu man hand i Rom istället. Inte fy skam, men framför allt nära och bra 🙂 Efter lunch tog vi tåget in tillsammans med mina föräldrar och lillan – sedan har vi strosat runt i stan tillsammans, fikat och haft det trevligt. Den här staden är så himla vacker och växer verkligen i mina ögon mer och mer för varje besök. Det är verkligen ett privilegium att få bo här!

Runt sextiden vek jag och Gabriel av för att börja vandra bort mot vårt hotell där vi nu har vilat oss en stund. Han har precis hoppat in i duschen och jag väntar på min tur innan vi ska ut på middag någonstans här i närheten. Det känns så himla ovant att bara vara vi två och jag saknar redan Isabella jättemycket – fast nu ska vi verkligen försöka njuta av det här dygnet för egentid är absolut ingenting vi är bortskämda med. Jag hoppas på en drink uppe på hotellets takterass efter middagen (om vi lyckas hålla oss vakna vill säga), har inte varit däruppe ännu, men på hemsidan såg den helt fantastisk ut. 

Förresten – jag fick precis ett meddelande från min storebror att min lilla brorsdotter Stina har tagit sina allra första steg idag. HON GÅR!! Wow! Fasters lilla skrutta så fort tiden går! Nu längtar jag massor hem till Sverige. Stina är bara 7 veckor äldre än Isabella så tänk, om ett par veckor kanske vi själva har en liten vandrande tulta hemma. Farligt farligt…

Imorgon kommer ett par svar på era frågor från frågestunden – så håll utkik 🙂 STORA KRAMAR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.