Nina Malmström

Tips för torrt hår

Åh jag vill verkligen tipsa er om de hårprodukter som räddat mitt hår i flera år nu – Serien Crush 6 Wonder kommer från Grazette och gör verkligen underverk. Jag har alltid haft torrt hår, men efter att ha tvättat håret i Barcelonas fruktansvärda vatten (det torkar ut både hår och hud på nolltid) har det verkligen blivit katastrof. Det är SÅ svårt att reda ut efter tvätt och hårstråna liksom klibbar ihop som tuggummi. När jag inte har haft det här schampot och framför allt den GRYMMA hårmasken hemma så har det verkligen varit KAOS – men efter bara en tvätt märker jag otroligt stor skillnad. Håret blir alldeles mjukt, glansigt och lätthanterligt. Masken innehåller dessutom värmeskydd så det är fritt fram att föna håret direkt efter utan att behöva använda ännu fler produkter. Dessutom luktar den gudomligt gott av ananas. Mums! Nästan som om man vill äta upp den. TIPS TIPS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      Det är tack vare dig och Anna som jag upptäckt de ju!! LOVE IT!!! Har provat massor, men finns inga bättre än de här 🙂 När jag kommer till Torsby nästa gång vill jag gärna boka in ett besök hos dig. Kul att du läser bloggen Mickan, kram!!