Nina Malmström

Tandsprickning deluxe

Häromdagen skrev jag ju att lillan haft en rätt skrikig natt och funderade om det kanske berodde på att ännu en tand var på G. Tror ni inte att jag hade rätt? En till vass liten sak har tittat fram i överkäken och jag tror att det bara är en tidsfråga innan resten av gaddarna får sällskap av kompis nummer två på andra sidan. Isabella har alltså fått fem tänder inom loppet av typ tre veckor – jisses. Brukar det verkligen gå så snabbt?! Inte konstigt att hon haft lite svårt att sova och varit ledsen om nätterna. Tack och lov är hon i alla fall hur pigg och glad som helst under dagen, annars hade det nog varit rätt tufft. Lilla skruttan! Vet många andra som både ger alvedon och använder en sådan där tandsprickningskräm på sina små, kanske något att testa? Hur gör ni?Gammal bild på lillan. Inget tandlöst leende här längre inte 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Min son får 6 st samtidigt nu i överkäken och har redan 2 i underkäken. Snart 8 månader. Han har det kämpigt stackarn. De små handdukarna ifrån IKEA:s barnavdelning fungerar alldeles utmärkt att få tänderna att spricka fram fortare. Han gnor som besatt! Men är världens gladaste iallafall.

    1. ninamalmstrom

      Oj oj oj stackars liten!! Skönt att han är glad i alla fall 🙂 Tack för tipset, såna har vi så ska testa när nästa är på G!! Kram