Nina Malmström

I valet och kvalet

Hej fina ni! Mina föräldrar åkte hem i morse så nu är det tomt i huset. Vi har haft mysiga dagar ihop och fått jättemycket hjälp med lillan. Så skönt! När man bor utomlands utan varken familj eller nära vänner till hands blir man inte direkt bortskämd med barnpassning – så det är verkligen något som tacksamt tas emot 🙂

Gabriel fick veta bara häromdagen att han kommer behöva åka bort över helgen och jag är lite i valet och kvalet om vi ska stanna här i Rom eller passa på att åka någonstans. Första tanken var att följa med mina föräldrar till Sverige idag, men vi har redan en hemresa planerad i slutet av nästa vecka och om vi hade åkt nu istället så skulle vi behöva vara borta från Gabriel i två och en halv vecka. Efter den här sommaren då vi knappt såg varandra känns inte det särskilt kul. Och skulle vi åka tillbaks till Italien däremellan hade det blivit alldeles för mycket flängande, för både mig och lillan. Det är ju ändå en 3 timmars flygresa…

Så nu funderar jag om vi kanske ska till Barcelona. Jag längtar dit hela tiden och det vore så härligt med några dagar där innan det blir höst på riktigt. Den här tiden på året är verkligen en av mina absoluta favoriter – inte lika mycket turister, lite krispigare luft men fortfarande tillräckligt varmt för att slippa klä på sig. Tråkigt nog är de flesta av mina tjejer på annat håll just nu så tajmingen kunde förstås varit bättre, men ja… Barcelona är alltid Barcelona.IMG_9453Det blev sååå många barnvagnspromenader i Barcelona under Isabellas första 8 månader. Bättre stad att vara mammaledig i går omöjligt att hitta. Här i Ciutadellaparken. Saknar ihjäl mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.