Nina Malmström

Ännu en härlig dag

Ännu en härlig dag i Barcelona! Så skönt att bara glida runt och njuta av stan utan några speciella planer. Vi mötte upp två mammor och deras bebisar från vår svenska mammagrupp, som vi drog ihop förra sommaren, en stund runt lunch. Så roligt att ses igen och så stora de har blivit våra små! Hände dock en liten olycka – blöjan läckte ordentligt, det liksom bara rann ut över kanterna utan något stopp. Snacka om svettigt! Himla tur att vi var i ett shoppingmall med bra skötrum annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Stackars lillan! Och mig! Det var nog en top-3-blöja. Phu…

Sedan var jag hos min fina vän Cecilia och fixade håret. Det var verkligen på tiden, och blev sååå fint. Lite slingor, en neutralisering och klippta toppar. Känner mig typ som en ny människa 🙂 Vilken lyx det är att ha en av sina närmsta kompisar som frisör. Så glad för det! Cissi är bäst! Vi bor förresten hemma hos henne och hennes hubby-to-be nu när vi är här, jag och lillan. Så himla snällt! Första natten blev det hotell, men det är ju så mycket smidigare att bo i lägenhet när man semestrar med en liten.Annars har vi strosat runt i Barceloneta och ätit stans godaste burgare på Bacoa. Som jag längtat! Vi tittade förbi tivolit som fortfarande står kvar sedan La Mercé, den stora hejdå-till-sommaren-street-festivalen som är i slutet av september varje år. Sedan njöt vi av solnedgången från hamnen. Älskade Barcelona! <3

Min lilla akrobat 🙂 

Nu på kvällen har vi käkat sushi, druckit vin och babblat här hemma hos Cissi innan tjejerna skulle vidare ut. Precis som back in the days. Så himla mysigt!! Isabella höll ut länge innan hon totaldäckade, superspännande med så många mostrar som vill gosa och busa. Det kan man ju inte bara sova bort. Sedan har vi facetimeat med pappa också såklart – oj, vad vi längtar efter honom nu! Det känns verkligen som om något saknas här i Barcelona när han inte är tillsammans med oss. Det är ju vår stad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.