Nina Malmström

Ny vlogg – en dag i Barcelona

Hej på er! Den här helgen har jag verkligen disconnectat, har spenderat tid med familjen och glömt allting annat runt omkring. Är det inte helt underbart ibland? Så nyttigt och nödvändigt, tror jag. Våra små tjejer har fått styra dagarna helt och hållet och jag kan verkligen sitta i timmar och bara kolla på de två. Så fantastiskt att bara ta sig tid att njuta av barnen till fullo och absolut inget annat – det borde man utan tvekan göra oftare 🙂

Till veckan lovas i alla fall bättre uppdatering här inne så varför inte kicka igång det hela med en liten tjuvstart?! Här kommer en vlogg från när vi var i Barcelona – jag och Isabella promenerar längs stranden like back in the days då vi i princip bodde därnere (hur bortskämda var vi inte med världens vackraste morgonpromenad?!), hänger i en ny park och strosar runt i ett av stans nyare kvarter. Snacka om flashbacks från hösten 2012 då jag jobbade i samma område och Gabriel lämnade mig tidigt, tidigt på kontoret nästan varje morgon. Vi var ännu inte riktigt tillsammans, men han startade ändå dagen med att sitta i bilkö i säkert över 1,5 timma tvärsöver stan, bara för att skjutsa mig. Inte fattade väl jag någonting… Det blir inte alltid som man tänkt sig. Hihi! Den där staden frambringar verkligen gamla minnen från varenda liten vrå.

Klicka gärna på hjärtat om ni gillar vloggen så lovar jag att fixa fler. Prenumerera även gärna på min Youtube-kanal + kommentera och gilla. STORA KRAMAR SÅ LÄNGE!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.