Dubbelt medborgarskap – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Dubbelt medborgarskap

Hej på er fina ni! Haha, minns ni att jag skrev att jag skulle kolla på film i min ensamhet igårkväll? Undrar vem jag försökte lura… Det slutade såklart med att jag satt uppe och pysslade i lillans rum till klockan två istället. Så typiskt mig, jag blir ALLTID som mest effektiv och kreativ på natten och när jag väl sätter igång är det sååå svårt att sätta stop. Det funkar inte jättebra med en liten som vaknar 5:50 och vill göra dag. Gäsp! Men som tur var sov hon bra i sin egen säng ända fram tills dess, så jag ska absolut inte klaga…

Gabriel har varit ledig idag eftersom de hade match igår kväll. Det blev vinst i sista sekund så det var en glad, men trött sambo jag fick hem i natt. Han blev nog lite förvånad över att jag fortfarande var vaken. Haha! Så idag har vi haft en riktig familjedag, jättemysigt. Tog en förmiddagsnap tillsammans allihopa och låg kvar och drog oss länge i sängen efteråt. Busade och myste med vår lilla tjej. Sedan åkte vi ut till Ostia och promenerade längs havet, fikade på ett mysigt café och avslutade med lite shopping i Euroma (Roms största shoppingmall). Vi bestämde oss även för att käka middag på ett steak house där, så skönt att slippa komma hem superhungrig och direkt ställa sig vid spisen. Lillan somnade i bilen påväg hem och jag lyckades bära in henne utan att hon vaknade. Nu har jag precis beställt lite blöjor, barnmat och sånt där som alltid behövs, inför Sverige. Så himla smidigt – vi landar på torsdagkväll och på fredagmorgon kommer allt levererat till dörren. Hur bra?!

IMG_6588

En grå men mysig dag.IMG_6589OstiaIMG_6585Annars har jag även äntligen lyckats beställa mitt och lillans personbevis översatt till engelska från Skatteverket under dagen, något som funnits på min att-göra-lista alldeles för länge. Efter att ha missat deras telefontider två dagar i rad slängde jag mig på luren i morse när klockan slog åtta. Jag fick köplats nummer 20 och väntetiden var uppskattad till 2 minuter. Det tog 10, vilket jag tycker är helt okej – MEN varför säger de ens 2 minuter från första början?! Så löjligt tycker jag, snacka om att skapa falska förhoppningar. Hur som, själva ärendet gick i alla fall supersnabbt och imorgon har vi nog de dokument vi behöver i brevlådan hemma i Göteborg. Vi ska nämligen ansöka om brasilianskt medborgarskap till Isabella, så hon blir halvbrasse på pappret också 🙂

Natti natti på er nu – vill verkligen att ni ska veta hur mycket jag uppskattar alla era kommentarer. Blir så himla glad för varenda en av dem! Jag är supernyfiken på vilka ni alla är, ni får jättegärna lämna några rader och även hemskt gärna berätta hur ni hittade hit. KRAMAR I STORA LASS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Jag heter Nina och är 29 år. Jag bor i Malmö ihop med min sambo och tillsammans har vi en pojke som är 7 månader och en fransk bulldog på 5 år!😊 just för tillfället är jag mammaledig men kommer börja jobba igen i december, då har jag varit hemma i nästan ett år. Min sambo kommer då vara hemma i 5 månader med sonen och därefter kommer jag vara hemma ytterligare 4 månader!😊
  Minns inte riktigt hur jag hittade till din blogg, men tror att det var via Instagram. Läser din blogg dagligen och tycker den är så mysig!😍 många bloggar kan kännas så röriga men din är så fint upplagd med fina bilder och intressant läsning!😁
  Kram

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Nina och tack snälla för din kommentar! Så spännande att läsa om ditt liv 🙂 Så mysigt med en liten kille och ååååh så avis jag blir på er hund. Min hundlängtan är verkligen enorm just nu!! Gud vad kul att du gillar bloggen och du anar inte hur glad jag blir över dina fina ord. Tack söta gulliga du!! STORA KRAMAR <3

 2. Jennifer

  Jag heter Jennifer, är 29år och gift med en brasse. Har även bott i Barcelona så tyckte det var kul att du bodde där 🙂 älskar att resa och Brasiliens nordkust är en stor favorit! hittade till din blogg via Paula Uribes blogg. Har fastnat för din blogg för likheten att du har en brasiliansk kille, att du har barn (och vi funderar på det nu), att Isanella är så söt, att du skriver bra och intressanta inlägg med lagom text/bild ratio och att du verkar positiv och glad nästan hela tiden, sånt gillar jag i bloggar 🙂 Kram!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Jennifer och tack snälla för din kommentar!! Så himla roligt att du också har bott i Barcelona OCH har en brasiliansk man 🙂 En perfekt kombo hehe! Tack gulligaste du så glad jag blir över dina fina ord, de värmer verkligen. Massor med kramar och lycka till med bebisplanerandet 😉 😉 Jag vill gärna ha en update! <3

 3. Alice

  Jag heter Alice, är 23 år och har en liten dotter som blir elva månader nu på tisdag. Jag är född och uppväxt i Göteborg och ska om bara ett par dagar lämna min trygga Linnéstadenbubbla för att flytta till Sandarna. Läskigt, men det blir säkert fantastiskt bra!

  Jag minns inte hur jag hittade hit, men tycker det är väldigt roligt att läsa om era dagar, speciellt nu i Italien. Du verkar vara en glad och härlig tjej och vem gillar inte att läsa blogginlägg från glada människor? 😊

  Abbracci!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Alice och tack så jättemycket för din kommentar! Men vad kul, då är våra döttrar nästan precis lika gamla 🙂 Och så roligt att vi är från nästan samma område. Hur har det gått med flytten till Sandarna? Linné är fantastiskt på alla sätt och vis, men Majorna himla mysigt det med. Och tack för dina fina ord, blir verkligen glad över att höra att du gillar bloggen 🙂 Stor kram!!

 4. Stina

  Stina heter jag. Snart 33 år, gift och mamma till mina 2 fina pojkar (3 1/2 och snart 1). Smålänning som numera bor i Norrköping och är föräldraledig just nu men ska börja jobba igen i januari. Tycker om att träna, baka, umgås med vänner och min lilla familj.

  Hittade inte till din blogg efter att blivit tipsad av en annan loppi-bloggare har jag för mig ☺

  Tack för en härlig blogg och ha en fin onsdag! Kram

  1. Nadja

   Hej jag är en kvinna från norland som har en dotter på 2år jag är gift med en man från Brasilien,så vi reser mycket med våran lilla till Brasilien så är så nyfiken på
   Vad du tycker om Brasilien bra och det dåliga och vars ifrån din man Är i från brasilien?
   Våran dotter har börjat att prata och det är så roligt då hon både använder svenska och portugisiska ord. Tack för en fin blogg 🌸

   1. ninamalmstrom
    ninamalmstrom

    Hej Nadja! Tack så mycket för din kommentar 🙂 Vad kul att du också har en brasiliansk man! Gabriel är från Pelotas som ligger i södra Brasilien, tre timmar från Porto Alegre. Var är din man ifrån? Vad roligt med er dotter och så spännande med språken. Jag ser verkligen fram emot att se hur det kommer bli när Isabella börjar prata. Jag kan absolut skriva ett inlägg om vad jag tycker är bra/dåligt med Brasilien om du tycker att det skulle vara intressant. Kul idé, tack!! Jag blir verkligen superglad över att du gillar bloggen, tack gulligaste du. Kram!!!!

  2. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej finaste Stina!! Åh vad jag älskar dina kommentarer härinne, blir alltid lika glad. Tack så jättemycket <3 Och så roligt att läsa lite mer om dig och ditt liv 🙂 KRAM!

Annons