+ & – med livet just nu – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

+ & – med livet just nu

Minus

– Det är så himla rörigt i vår nya lägenhet! Jag avskyr verkligen oreda och just nu är ALLT huller om buller, inte ens hälften av våra grejer är typ uppackade. Snacka om att skjuta upp sina “problem”, men samtidigt saknas all motivation att ens försöka få till någon slags “home sweet home-känsla”. Vi hade precis kommit i ordning i den första lägenheten när vi fick reda på att vi var tvungna att flytta och vi kommer ändå inte stanna i den vi bor i just nu längre än fram tills jul, då det vaknas flytt igen. Så ja… det finns ju roligare saker att göra.

– Min iPhone är HELT KNÄPP och kommer gå sönder vilken dag som helst. Hela skärmen flimrar i typ massa färgvågor,  om jag ens ska ge mig på att försöka förklara problemet – ibland blir den helt svart. Enda sättet att få den att sluta är att trycka hårt på ett visst ställe på skärmen och då slutar det ibland, men inte alltid. Jag var påväg att lämna in den när jag var hemma i Göteborg för några veckor sedan, men då hade de inga lediga lånetelefoner och att vara utan telefon i tre veckor var inte direkt något som kändes aktuellt där och då. Jag har beställt en 7:a, men det är ju sååå lång leveranstid.

– Jag börjar få så ont i rygg och axlar… Isabella är TUNG nu!

– Min hy är fruktansvärd och har typ varit i två år nu. Jag blir tokig snart! Massa småplitor och så fort en finne har försvunnit ploppar en annan upp precis bredvid. Så himla tråkigt! Min hy är superkänslig för hormonförändringar, stress och dålig sömn så ja, inte helt lätt att hålla den i schack som småbarnsmamma.

– Nu ikväll måste jag packa. Vi åker ju till Sverige imorgon och det ska bli superkul, men packa… Usch, finns det något tråkigare?!

– Jag längtar tillbaka till Barcelona varje dag och får på riktigt ont i magen när jag tänker att det aldrig kommer vara samma sak igen.

 

Plus

+ Jag är verkligen SÅ HIMLA glad över att Gabriel följer med oss till Sverige över helgen. Jag och Isabella reser alltid dit själva i vanliga fall så det ska bli jättekul att få ha hela lilla familjen samlad för en gångs skull.

+ Isabella har äntligen börjat somna i lagom tid igen efter att våra kvällsrutiner blev lite rubbade i samma veva som vi åkte till Barcelona, men nu har vi kommit i fas igen. Lillan somnar mellan åtta-halv nio och det är fantastiskt skönt att få en stund för oss själva på kvällen. Som ett otroligt stort plus i kanten har hon även börjat sova hela nätter igen efter att ha hållit oss vakna natt efter natt när hon var förkyld.

+ Jag ligger rätt bra till pluggmässigt och det känns verkligen super. Oftast brukar jag alltid vara ute i sista sekund, men för en gångs skull har jag koll på läget. Haha!

+ Det har varit superhärligt väder här i Italien de senaste dagarna. En riktig sensommarvärme slog till och plötsligt fick vi 27 grader igen. Känns bra att tanka lite värme och sol inför vintern 🙂

+ I morse var jag iväg på manikyr. Valde en lite höstig vinröd färg nu lagom till Sverige. Känner mig alltid så mycket finare med fixade naglar!

+ Jag är SÅ pepp på att sätta igång med träningen nu. Det har redan blivit ett hemmaträningspass den här veckan och ikväll tänkte jag försöka ta mig ut på en liten löprunda.. I Sverige blir det gymmande och direkt när vi kommer tillbaka ska jag fixa träningskort även här. Alltså ni förstår inte hur mycket min kropp och mina muskler längtar efter att få jobba ordentligt!

+ Jag fick jättevackra rosor av Gabriel igår. Älskar sådana där små överraskningar!

+ På fredag ska jag vara barnvakt åt min lilla brorsdotter Stina och det ska bli sååå spännande att ha tjejerna helt själv ett par timmar. Sedan kommer min kusin med familj på eftermiddagen och vi ska in en sväng till stan på tu man hand. Kolla i butiker och ta ett “after-shopping-glas-vin”, helt utan barn. Ska bli så mysigt!Ostia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons