Huset fullt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Huset fullt

Kikar in lite snabbt och säger god natt innan jag totaldäckar – mina ögon går i kors. Så trött! Har haft en så mysig dag tillsammans med familjen idag. Huset fullt och massor med barn, kusiner och sysslingar. Love it! Inte en lugn stund, precis som det ska vara 🙂 Och imorgon kommer Gabriel också, vi längtar redan efter honom. Vi pratade på FaceTime tidigare idag och Isabella sa “pappa, pappa, pappa” när hon fick se honom. Så gulligt!

Jag och min kusin dumpade kidsen med gamlingarna och stack in till stan en snabbis på kvällen. Jag hade verkligen världens flyt och fick köpt massor med bastoppar. Precis vad jag behövde! Och så hittade jag årets julklänning till Isabella, nästan likadan som förra året då hon var alldeles nykläckt och mini-mini, fast ännu finare. Längtar till julen! Bästa högtiden på hela året, helt klart.

Annars har jag promenerat i Slottskogen bland alla färgglada träd och passat min lilla brorsdotter. Tjejerna har varit sååå snälla idag och tajmade in varandras sovstunder perfekt i tvillingvagnen. Imorgon blir det nog ännu en åktur – bästa grejen alltså. Nu: kudden. Nighty night!

Stolt morfar/farfar! Vagnen har vi fått testa i samarbete med Lekmer och den får helt klart godkänt. Skulle gärna vilka prova Bugaboos tvillingvagn också – någon som provat? Vi har ju en Buffalo som vi är galet nöjda med, så om det skulle bli ett syskon i framtiden står den högt på vagnönskelistan.

Oredigerade bilder från mobilen – älskar verkligen alla färger överallt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Vi har en buggaboo tvillingvagn och varken jag eller min sambo gillar den. Praktiskt att man kan skjuta ihop till en enkelvagn och den blir relativt liten bilen. Men den är skranglig och känns väldigt b med tanke på hur dyr den är. Dessutom måste man köpa till massa konstiga svindyra tillbehör som man egentligen tycker borde ingå.
  Vi är däremot grymt nöjda med vår Emmaljunga som vi hade till första barnet och ångrar att vi inte köpte deras tvillingavgn istället.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh tack Nina för att du delar med dig av era erfarenheter. Så tråkigt när den är så dyr, ja. Har aldrig provat en Emmaljunga, men det måste jag garanterat göra 🙂 Så roligt att prova olika barnvagnar, tycker jag. Kram!